14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialVizita vicepreședintelui SUA, Joe Biden, la București. Circulația rutieră, în condiții normale

Vizita vicepreședintelui SUA, Joe Biden, la București. Circulația rutieră, în condiții normale

Circulaţia rutieră se va desfăşura în condiţii normale în zilele de 20-21 mai, cu ocazia vizitei la Bucureşti a Vicepreşedintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Vor fi însă restricții de trafic pe rutele coloanelor oficiale.

Astfel, Poliţia Rutieră va asigura măsuri de fluidizare a traficului rutier şi solicită conducătorilor de autovehicule:

– să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri;

Citește și: Vizita vicepreședintelui SUA, Joe Biden, la București. Măsuri stricte de securitate

– să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele în trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;

– să nu oprească şi să nu staţioneze decât în locurile special amenajate;

– să îşi păstreze calmul, să nu blocheze intersecţiile şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

Autorităţile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să nu afecteze buna desfăşurare a activităţilor cotidiene ale locuitorilor din Capitală. De asemenea, contează pe sprijinul cetăţenilor şi mulţumesc acestora pentru înţelegerea acordată cu privire la acest eveniment important pentru România.

Totodată, premierul Victor Ponta i-a cerut, luni, ministrului de Interne, Gabriel Oprea, să se asigure că vizita vicepreşedintelui SUA, Joe Biden, la Bucureşti, din această săptămână, se va desfăşura în condiţii de siguranţă maximă. 

Casa Albă a anunţat că Biden va efectua vizite în România şi în Republica Cipru, în perioada 20-23 mai, pentru a discuta în principal despre criza din Ucraina.

În timpul vizitei la Bucureşti, vicepreşedintele SUA, Joe Biden se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Victor Ponta, cu reprezentanţi ai societăţii civile, precum şi cu militari români şi americani.

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă