19.3 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialVrancea: Patru bărbaţi au fost răniţi GRAV, în urma unui accident...

Vrancea: Patru bărbaţi au fost răniţi GRAV, în urma unui accident rutier

Patru bărbaţi din Vrancea au fost răniţi grav, miercuri după-amiază, după ce şoferul microbuzului în care se aflau a adormit la volan și s-a izbit cu mașina de un cap de pod, informează Mediafax.

Accidentul s-a produs, miercuri după-amiază, pe DN 2 (E 85), la intrarea în localitatea Păulești, potrivit comisarului șef Zorel Burlan de la Poliţia Judeţeană Vrancea.

Din primele informații reiese că șoferul unui microbuz înmatriculat în Buzău, care se deplasa dinspre Focşani spre Râmnicu Sărat și în care se aflau patru pasageri din judeţul Vrancea, a pierdut controlul volanului, astfel că autovehiculul a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un cap de pod.

În urma impactului, cei patru bărbați pasageri în microbuz au fost răniți, trei dintre ei fiind preluaţi de ambulanțe și transportaţi de urgență la Spitalul Județean Focșani, cel de-al patrulea fiind dus la unitatea medicală ulterior.

Şoferul microbuzului a suferit răni minore, el declarând după accident că a adormit la volan.

De altfel, aceasta este concluzia inițială a polițiștilor, care susțin că accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan a șoferului, care nu se afla sub influenţa alcoolului.

În urma accidentului, traficul s-a desfășurat cu dificultate timp de câteva zeci de minute.

Cele mai citite

CFR S.A. are în bugetul pe 2024 o alocare de 5,8 miliarde de lei pentru investiţii în infrastructura feroviară

Bugetul Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR S.A. pe anul 2024 înregistrează o creştere de 62,24% a veniturilor totale faţă de anul anterior, respectiv...

Hezbollah: Locuitorii strămutați israelieni se pot întoarce acasă dacă se încheie războiul

Şeful grupării insurgente libaneze Hezbollah, Sayyed Hassan Nasrallah, a declarat luni că locuitorii din nordul Israelului care s-au refugiat în alte zone din ţară...

Construirea unui loc de parcare la Brașov costă 20.000 de euro, anunță primarul

Construirea unui singur loc de parcare etajat, în Brașov, costă 20.000 de euro, a anunțat primarul municipiului, Allen Coliban. Primarul municipiului Brașov s-a referit la...
Ultima oră
Pe aceeași temă