15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialZeci de persoane aşteaptă la coadă pentru a-şi plăti taxele şi impozitele...

Zeci de persoane aşteaptă la coadă pentru a-şi plăti taxele şi impozitele locale, la Timişoara

Aproximativ 70 de persoane, majoritatea pensionari, s-au aşezat, luni dimineaţă, la coadă în faţa Direcţiei Fiscale a Primăriei Timişoara pentru a-şi plăti taxele şi impozitele locale pentru 2011, în prima zi când acest lucru este posibil,transmite Mediafax.

Aproximativ 70 de timişoreni aşteptau la ora 8.00 în faţa sediului Direcţiei Fiscale a Primăriei Timişoara pentru a-şi plăti taxele şi impozitele locale pentru anul 2011 în prima zi când acest lucru este posibil.

Primele persoane care şi-au plătit taxele şi impozitele locale au spus că au venit de la ora 5.00 pentru a fi sigure că vor prinde un loc în faţă.

“În fiecare an îmi plătesc impozitele în prima zi. Anii trecuţi era nebunie, acum a mers ceva mai repede. Am venit de la ora 5.00 şi mai erau câteva persoane aici. Vin din prima zi pentru a scăpa de lucrul ăsta”, a declarat unul dintre primii timişoreni care şi-au plătit taxele din prima zi.

Taxele şi impozitele locale se încasează la parterul noului sediu al Direcţiei Fiscale, de pe strada Mihai Eminescu, contribuabilii având anul acesta la dispoziţie opt ghişee.

 

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Trafic blocat pe DN 6, în Bragadiru. Un motociclist a accidentat mortal un pieton

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi seara, pe DN 6, în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, un motociclist a accidentat mortal un...
Ultima oră
Pe aceeași temă