16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO+FOTO. Zeci de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu izbucnit...

VIDEO+FOTO. Zeci de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din centrul Piteştiului

Câteva zeci de persoane au fost evacuate, miercuri seară, în urma unui incendiu care a cuprins un apartament situat într-un bloc cu zece etaje din Piteşti. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, citaţi de Agerpres, incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul şase al blocului situat în centrul municipiului.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale, la faţa locului fiind trimise şi mai multe ambulanţe. Cei mai mulţi locatari s-au autoevacuat, alţii au fost ajutaţi să iasă din bloc de echipele ISU Argeş. Din primele informaţii, proprietarul apartamentului în care a izbucnit incendiu a suferit arsuri uşoare şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ca măsură de precauţie, a fost dispusă întreruperea alimentării cu gaz metan a tuturor apartamentelor situate pe scara afectată de incendiu. Reluarea alimentării cu gaz va fi făcută după ce pompierii şi reprezentanţii firmei furnizoare de gaz se vor fi asigurat că nu există niciun pericol din acest punct de vedere, scrie cotidianul local Argeşul.

Foto: ziarulargeşul.ro

 

Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...
Ultima oră
Pe aceeași temă