11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecial"A Year of Running" - campanie inedită lansată de fondatorul Facebook

“A Year of Running” – campanie inedită lansată de fondatorul Facebook

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a lansat o provocare pentru utilizatorii rețelei de socializare – "să se ridice de la calculator și să alerge", scrie theverge.com, care citează o postare a lui Zuckerberg pe rețeaua de socializare în care acesta anunță că va alerga 587 de km în 2016.

Zuckerberg, care și-a intitulat campania 'Un an de alergare' ('A Year of Runing'), i-a încurajat pe utilizatorii rețelei Facebook să alerge aceeași distanță în 2016, scrie Agerpres. "Aceasta este o distanță mare de parcurs, dar nu este un obiectiv nebunesc", a scris Zuckerberg pe Facebook. 'Este o milă (n.red. — aproximativ 1,6 km) pe zi, iar la un ritm moderat reprezintă mai puțin de 10 minute de alergare în fiecare zi', conform aceluiași mesaj postat de Zuckerberg.

Mark Zuckerberg, care a denumit anul 2015 "Year of Books", a creat pe Facebook un grup de discuții dedicat campaniei din acest an, "A Year of Running", unde utilizatorii își pot împărtăși experiențele. Fondatorul Facebook a anunțat că va posta frecvent, până în prezent grupul reunind 43.000 de utilizatori ai rețelei de socializare.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă