8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecial"Zombie" au luat cu asalt Atena. A şaptea ediţie "Zombie Walk"

“Zombie” au luat cu asalt Atena. A şaptea ediţie “Zombie Walk”

Inspirați de o modă la nivel mondial, sute de "zombie" și alte creaturi bizare s-au adunat, sâmbătă după-amiază, în centrul Atenei răspândind groază, șoc și uimire în rândul localnicilor și al turiștilor, informează Xinhua via Agerpres.

 
Cu ocazia celei de-a șaptea ediții a evenimentului "Zombie Walk Athens", tinerii dornici să se alăture paradei neobișnuite și-au dat întâlnire în piața Syntagma din centrul capitalei.
 
"În ultimii doi ani participarea la aceste evenimente a fost foarte mare; se pare că este o modă", a declarat pentru sursa citată Yolanda Koliou, coordonatoarea evenimentului. 
 
"Zombie Walk" a debutat în 2001 în Sacramento, California, și s-a răspândit rapid în restul lumii. Aceasta reprezintă o paradă a "morților vii", la care participanții se deghizează în zombie și se plimbă prin oraș speriind trecătorii.
 
Pentru ediția din acest an, organizatorii din capitala Greciei i-au încurajat pe tineri să se inspire din filmele și serialele de televiziune reprezentative pentru acest gen.
Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
Ultima oră
Pe aceeași temă