14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Accident în campanie: 20 de persoane rănite, după ce au căzut...

UPDATE: Accident în campanie: 20 de persoane rănite, după ce au căzut de pe un podeţ rupt. Două persoane, internate în spital

UPDATE 18.55: Două dintre persoanele rănite, duminică, au rămas internate, iar în cazul alteia încă se efectuează investigaţii, însă cel mai probabil nu va rămâne sub supraveghere medicală, informează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, unul dintre răniţi a rămas internat la această unitate sanitară, cu traumatism cranio-cerebral. De asemenea, o altă persoană este în continuare supusă investigaţiilor, la cererea medicului neurochirurg, însă cel mai probabil nu va rămâne internată. 

Totodată, o fată de 17 ani care a suferit o fractură la nivelul piciorului a fost internată la Spitalul de Pediatrie, au spus surse medicale. 

————-

Douăzeci de persoane au fost rănite, duminică, după ce au căzut de pe un podeţ din comuna prahoveană Plopu care s-a rupt, fără ca victimele să ajungă în apă, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, a declarat că cele 20 de persoane apucaseră să treacă partea de podeţ construită peste ape. Podeţul s-a rupt, iar cele 20 de persoane au căzut de la circa doi metri, patru Ambulanţe şi altre patru echipaje SMURD deplasându-se la locul accidentului.

Conform sursei citate, zece persoane sunt transportate la spital, din care două sunt în stare mai gravă, cu suspiciuni de fracturi, în timp ce celelalte zece persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat că cele 20 de persoane fac parte din staff-ul de campanie al social-democraţilor prahoveni.

“Erau în campanie în Valea Plopului, au vrut să treacă pe acel podeţ care s-a rupt pur şi simplu cu ei. Printre răniţi se află şi o femeie însărcinată”, a declarat Toader.

Specialiştii au declanşat cercetările pentru a stabili cauzele din care s-a rupt podeţul.

Cele mai citite

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă