16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialAccident în Jupiter: Bărbat, în stare gravă după ce a căzut cu...

Accident în Jupiter: Bărbat, în stare gravă după ce a căzut cu parapanta pe un stâlp de înaltă tensiune

Un bărbat a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a căzut cu parapanta pe un stâlp de înaltă tensiune, pe care l-a pus la pământ, incidentul având loc sâmbătă după-amiază, în zona staţiunii Jupiter.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi, sâmbătă, să intervină în Jupiter, după ce un bărbat care se dădea cu parapanta a pierdut controlul aparatului de zbor din cauza vântului puternic şi a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

În urma impactului, stâlpul respectiv a fost pus la pământ.

Pompierii au intervenit pentru a-l scoate de acolo pe bărbat şi pentru a îndepărta cablurile de înaltă tensiune, astfel încât să nu existe pericolul de electrocutare.

Bărbatul a fost diagnosticat cu multiple traumatisme şi fractură de femur, fiind transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a fi supus investigaţiilor şi tratamentului de specialitate.

După ce a încheiat această intervenţie, echipajul ISU Dobrogea a acordat primul ajutor unui turist înecat în Jupiter. Bărbatul a fost readus la viaţă, iar apoi o ambulanţă l-a dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Cele mai citite

Alexandru Rafila e convins: “Calitatea asistenţei medicale se va îmbunătăţi simţitor”

La ceremonia oficială de inaugurare a lucrărilor de construcție a Spitalului Regional de Urgență Cluj, desfășurată sâmbătă, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a subliniat că...

Erdogan a grațiat șapte generali închiși pentru puciul din 1997 din Turcia

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a graţiat şapte generali aflaţi în detenţie pentru rolul lor în puciul din 1997 împotriva primului guvern islamist din...

Allen Coliban(USR) îl provoacă pe George Scripcaru(PNL-PSD) la o dezbatere privind viitorul Brașovului

Primarul USR al Braşovului, Allen Coliban, care candidează pentru un nou mandat, l-a provocat, sâmbătă, la o dezbatere privind viitorul oraşului pe principalul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă