18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialAgentul Godină, care a demascat corupția din Poliție, va scrie o carte...

Agentul Godină, care a demascat corupția din Poliție, va scrie o carte pentru copii

Poliţistul Marian Godină, autorul cărţii “Flash-uri din sens opus”, va lansa în curând o carte pentru copii, au anunţat reprezentanţii editurii Curtea Veche, citați de Agerpres.

Godină nu s-a apucat, deocamdată, să scrie noua carte, dar ea urmează să-i înveţe pe copii ce este Poliţia.

“Vreau să vă anunţ că Marian doreşte să publice o carte pentru copii. El consideră că schimbarea trebuie să înceapă de la cei mici. Undeva în luna mai, iunie vom avea o carte, o carte dedicată copiilor, în care Marian vrea să-i înveţe ce e Poliţia. Sperăm ca împreună să schimbăm ceva”, a anunţat marţi seara, la Sibiu, Maria Desmirean, din partea Editurii Curtea Veche.

Prezent la lansarea cărţii sale la Sibiu, poliţistul Marian Godină a declarat că lui “nu îi ia mult timp să scrie o carte”. 

“Nu m-am apucat încă să o scriu. Nu îmi ia foarte mult să scriu o carte. Nici la aceasta nu m-am chinuit prea mult. Este o carte în care voi încerca să vadă în noi, nişte prieteni”, a răspuns Godină întrebărilor jurnaliştilor. 

Cartea care l-a făcut celebru, “Flash-uri din sens opus”, s-a vândut până în prezent într-un tiraj de 40.000 de exemplare, potrivit reprezentanţilor Editurii Curtea Veche. 

Atât de cunoscut a ajuns poliţistul braşovean încât procesele sale verbale date şoferilor amendaţi au ajuns să fie vândute pe site-urile de anunţuri. 

La lansarea cărţii de la Sibiu au fost prezenţi peste o sută de cititori, printre care s-au numărat şi doi poliţişti, unul dintre aceştia fiind însoţit de un câine poliţist.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Expoziţia „Jandarmeria Română 1850 – 2020” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Judeţean Teleorman

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Muzeul Județean Teleorman,...

Importanța testelor de screening pentru femei – Pasul esențial către o sănătate durabilă

Datorită progreselor rapide ale tehnologiei aplicate în medicină, femeile pot face teste de screening pentru a depista la timp boli grave, bolile canceroase, în...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...
Ultima oră
Pe aceeași temă