30.1 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialAgresorii unui taximetrist din Oradea, arestați

Agresorii unui taximetrist din Oradea, arestați

Trei bărbați din județul Arad, care în noaptea de duminică spre luni au tâlhări și sechestrat un taximetrist de 25 de ani, au fost arestați preventiv, marți, informează Mediafax.

Agresorii au preluat controlul mașinii și au mers până în Timiș, unde victima a sărit din autoturism și i-a alertat pe polițiștii de frontieră de la Cenad.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor arădeni, incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, iar agresorii sunt trei bărbați din localitatea Sânpetru German.

Taximetristul a răspuns unei comenzi venite de la un club de noapte din localitatea arădeană Felnac, unde cei trei bărbați au cerut să fie duși până în satul vecin, Sânpetru German. La destinație, însă, cei trei au refuzat să plătească și l-au lovit pe taximetrist cu pumnii și picioarele.

Bărbatul le-a relatat anchetatorilor că, după ce a fost bătut, doi dintre agresori l-au ținut pe bancheta din spate a mașinii, iar al treilea s-a urcat la volan și a condus mașina până în județul Timiș.

Pe drum, victima ar fi fost tâlhărită, cei trei furând banii încasați pentru cursele efectuate.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu le-a oferit autografe copiilor, la Palatul Victoria

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent, în ziua de sâmbătă, 1 iunie 2024, la Palatul Victoria, unde le-a oferit autografe copiilor și s-a fotografiat...

Cu 42% mai multe probe de laborator la legumele şi fructele din producţia autohtonă

Autoritatea Naţională Fitosanitară (ANF) va efectua în acest cu 42% mai multe probe de laborator la legumele şi fructele din producţia autohtonă, comparativ cu...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 2 iunie 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 2 iunie 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 2 iunie...
Ultima oră
Pe aceeași temă