15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Altercație la Severin. Un bărbat a ajuns la spital după ce...

UPDATE: Altercație la Severin. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în picior. Se află în stare critică

UPDATE 06.50 (joi): Bărbatul înjunghiat cu un cuţit în picior, în urma unei altercaţii, în Drobeta Turnu Severin, este în stare critică, fiind operat de o echipă ce medici de la Spitalul Judeţean din municipiu, agresorul, care a reuşit să fugă imediat după comiterea faptei, nefiind încă prins de către poliţişti.

—–

Scandal la Drobeta Turnu Severin, Un bărbat în vârstă de 39 de ani a ajuns la spital, miercuri seară, după ce a fost înjunghiat în picior de un alt bărbat neidentificat încă de poliţişti. Altercaţia a avut loc într-o zonă frecventată de persoane care schimbă valută în mod neautorizat, din Drobeta Turnu Severin, informează Mediafax.

Incidentul a fost semnalat la 112, miercuri seară, în jurul orei 19:00, o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean Mehedinţi preluând de pe Bulevardul Revoluţiei, în proprierea unui centru comercial din Drobeta Turnu Severin, un bărbat înjunghiat în picior.

Primele informaţii arată că bărbatul a fost înjunghiat cu un cuţit în zona femurală, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Altercaţia s-a produs între victimă şi un alt bărbat într-o zonă frecventată de persoane care schimbă valută în mod neautorizat, din Drobeta Turnu Severin.

După ce l-a înjunghiat pe bărbatul în vârstă de 39 de ani, agresorul a fugit, acesta nefiind încă identificat.

La faţa locului se află mai multe echipaje de Poliţie care au încercuit zona în care s-a produs altercaţia şi au deschis o anchetă pentru identificarea şi prinderea agresorului.

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Sexy-fotbalista Madelene Wright, cu biciul în mână în fața fanilor

Sexy-fotbalista Madelene Wright le-a crescut pulsul admiratorilor de pe Instagram cu cea mai recentă postare, în care și-a promovat pagina de OnlyFans cu ajutorul...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă