19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialAngelina Jolie si Brad Pitt au o marca de vin pentru publicul...

Angelina Jolie si Brad Pitt au o marca de vin pentru publicul larg

O parte din vinul pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt îl produc la castelul lor din Franţa, de pe domeniul Miraval, unde cuplul s-a căsătorit anul trecut, a fost scoasă la vânzare pentru publicul larg, în supermarketuri din Marea Britanie, informeaza Mediafax.

O sticlă din acest vin franţuzesc, intitulat “2014 Miraval Rose”, costă 18 lire sterline (aproximativ 25 de euro, n.r.), iar cei interesaţi de această licoare produsă de Angelina Jolie şi Brad Pitt o pot găsi în lanţul britanic de supermarketuri Marks and Spencer. Stocul este însă limitat.

Este pentru prima dată când vinul produs de celebrul cuplu este scos la vânzare pentru publicul larg, în Marea Britanie, după ce a primit o serie de recenzii favorabile din partea specialiştilor în domeniu. Vinul este produs pe domeniul Miraval, pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în luna august a anului trecut. Cei doi actori au cumpărat această proprietate, în 2012, cu o sumă de aproximativ 41 de milioane de lire sterline (aproximtiv 56,6 milioane de euro, n.r.).

În 2013, Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au scos la vânzare o parte din vinul pe care îl produc la castelul lor din Franţa, de pe domeniul Miraval, iar suma obţinută – peste 10.000 de euro – a fost donată unei asociaţii din Republica Democrată Congo, după cum informa atunci gala.fr. Angelina Jolie are o relaţie de aproape zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei “Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti.

Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie. Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood “Brangelina”, s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...
Ultima oră
Pe aceeași temă