10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAtacatorul fiului șefului Poliției Locale Vaslui a fost găsit

Atacatorul fiului șefului Poliției Locale Vaslui a fost găsit

Un tânăr de 18 ani suspectat că l-a înjunghiat în abdomen pe fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui, Sorin Catană, în centrul municipiului Vaslui, a fost găsit de către polițiști, după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere amplasate în zona producerii agresiunii,informează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, principalul suspect în cazul înjunghierii fiului şefului Poliţiei Locale Vaslui are 18 ani și a fost găsit după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere amplasate în centrul Vasluiului, unde a avut loc agresiunea.

Tânărul se numește Mihai Florea și a recunoscut în faţa poliţiştilor că l-a înjunghiat pe adolescentul de 17 ani pe motiv că ar fi fost provocat, fiind împins în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi în parcarea Consiliului Judeţean Vaslui.

”Tânărul de 18 ani, care în momentul comiterii faptei se afla împreună cu un minor de 13 ani, este cercetat în libertate, fiind chemat din nou la audieri mâine (n.r. – miercuri), la sediul Poliţiei municipiului Vaslui. De asemenea, sunt aşteptate concluziile medico-legale, în funcţie de care se va face şi încadrarea juridică a faptei”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui se află în continuare sub supravegherea medicilor, el urmând să fie externat, cel mai probabil, miercuri.

Fiul lui Sorin Catană, şeful Poliţiei Locale Vaslui, în vârstă de 17 ani, a fost înjunghiat, în noaptea de duminică spre luni, în parcarea Consiliului Judeţean, din zona centrală a oraşului, adolescentul fiind preluat de o ambulanţă şi dus la spital, unde a rămas internat.

Potrivit primelor informaţii oferite de către poliţiştii vasluieni, incidentul a avut loc după ce fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui a fost şicanat cu o lanternă de către doi tineri, în timp ce se plimba cu prietena sa în zona centrală a municipiului. Deranjat de reproşurile primite, unul dintre tineri a reacţionat violent şi l-a înjunghiat pe adolescentul de 17 ani în zona abdominală.

Agresorul a fugit apoi de la locul faptei, fiind căutat de oamenii legii.

Poliţiştii vasluieni au întocmit doar penal în acest caz pentru loviri sau alte violenţe, urmând ca încadrarea finală a infracţiunii să se facă în funcţie de numărul zilelor de spitalizare pentru adolescentul de 17 ani.

Cele mai citite

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă