10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialGALERIE: Traian Băsescu, la săniuș cu nepoțica

GALERIE: Traian Băsescu, la săniuș cu nepoțica

Fostul preşedinte Traian Băsescu a publicat pe rețeaua de socializare Facebook câteva fotografii cu nepoțica sa la săniuș. Imaginile au fost adunate într-un album pe care Băsescu l-a numit ”Un bunic tracţiune”.

Potrivit Mediafax, fostul președinte apare în imagini trăgând sania nepoatei sale, Sofia Anais dar şi alături de soţia sa şi fiica cea mică, Elena, lângă un om de zăpadă.

În fotografiile postate pe reţeaua de socializare, fostul preşedinte Traian Băsescu trage sania nepoatei sale, Sofia Anais. Alte fotografii îl arată pe acesta alături de soţia sa şi de fiica sa cea mică, Elena dar şi alături de nepoată, lângă un om de zăpadă.

În altă imagine soţia fostului preşedinte, Maria Băsescu, o ţine în braţe pe Sofia. Nepoata preşedintelui mai apare într-un fotografie, singură, în timp ce hrăneşte nişte căţei.

Albumul de fotografii adunase, în două ore de la postare, peste 19.000 de like-uri pe Facebook.

Fostul șef al statului petrece Crăciunul la Băile Olănești, în județul Vâlcea, alături de familie.

În ultimii ani de mandat, Traian Băsescu și-a petrecut sărbătorile de iarnă la Predeal.

Cele mai citite

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă