15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialCel mai scump cocktail din lume costă 11.500 de euro

Cel mai scump cocktail din lume costă 11.500 de euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costă 11.500 de euro, iar băutura este dedicată actriţei şi cântăreţei Grace Jones, relatează Mediafax.

Restaurantul Gigi, din cartierul londonez Mayfair, a lansat cocktailul în prezenţa actriţei şi cântăreţei de origine jamaicană Grace Jones, în vârstă de 66 de ani, care a venit la evenimentul organizat vineri seară însoţită de artistul britanic Boy George, potrivit independent.co.uk.

"The Gigi", cum este numită băutura, este o reinterpretare a cocktailului din şampanie preferat de clienţii bogaţi din Mayfair, folosind un amestec de produse alcoolice de renume şi foarte scumpe, arome amare şi zahăr, peste care se adaugă fâşii de foiţe de aur.

Potrivit reprezentanţilor restaurantului, preţul uriaş al băuturii include costurile pentru fiecare sticlă de alcool folosită, cantitatea fiind suficientă pentru 12 pahare de băutură.

Cesare Papagna, managerul restaurantului, a declarat că a dorit să-i ofere vedetei Grace Jones ceva "cu adevărat special".

Modelul, actriţa şi cântăreaţa jamaicană Grace Jones, în vârstă de 66 de ani, şi-a început cariera lucrând ca model pentru case celebre precum Yves St. Laurent şi Kenzo Takada şi pozând pentru reviste de renume – Elle, Vogue şi Stern. S-a lansat şi în muzică, având succes cu albumele "Warm Leatherette" (1980), "Nightclubbing" (1981) şi "Slave to the Rhythm" (1985). După ce a jucat în mai multe filme de categorie B în anii '70 şi '80, a intrat în mainstream în 1984 cu rolul din SF-ul "Conan the Destroyer", în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, cu rolul din "Perspectiva unei crime", un lungmetraj din seria "James Bond", lansat în 1985, şi cu rolul unui vampir feroce în filmul "Vamp" din 1986. Prin stilul ei vestimentar avangardist, Grace Jones a influenţat o serie de artişti de seamă din industria de divertisment, precum Lady Gaga, Rihanna, Nile Rodgers şi Basemant Jaxx.

Grace Jones, o prezenţă constantă în celebrul club newyorkez Studio 54, a fost căsătorită de două ori – cu producătorul Chris Stanley, cu care s-a căsătorit în 1989, şi cu bodyguardul Atila Altaunbay, cu care s-a căsătorit în 1996 – şi a avut o relaţie de patru ani cu actorul suedez Dolph Lundgren, fostul ei bodyguard, pe care l-a ajutat să debuteze în cinematografie cu un rol în "A View to a Kill". În urma relaţiei cu colaboratorul ei Jean-Paul Goude, actriţa jamaicană are un fiu, Paolo.

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Irina Begu, în sferturile de finală ale turneului WTA din Antalya

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya, după ce a învins-o în două seturi pe croata...
Ultima oră
Pe aceeași temă