10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialCerere în căsătorie surpriză, pe scena Teatrului Metropolis, la finalul spectacolului "Paganini"

Cerere în căsătorie surpriză, pe scena Teatrului Metropolis, la finalul spectacolului “Paganini”

 Un spectator fidel al Teatrului Metropolis din București a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, sâmbătă seară, pe scena acestei instituții, la finalul spectacolului "Paganini", în regia lui Mick Davis.

Teatrul Metropolis împreună cu actorii spectacolului "Paganini" și cu regizorul Mick Davis au fost complici, sâmbătă seară, la această cerere în căsătorie.

Astfel, la finalul spectacolului, Valentin Sen și actorii din distribuția spectacolului au oferit momente emoționante publicului. Valentin a urcat pe scenă în aplauzele actorilor și a întrebat-o pe iubita sa, Monica Dudaş, dacă dorește să-și petreacă tot restul vieții alături de el. Acceptul Monicăi nu s-a lasat mult așteptat.

Valentin, un spectator fidel al teatrului, a ales să trăiască alături de public unul dintre cele mai frumoase și importante momente din viața sa. El a decis să o ceară în căsătorie pe iubita sa la finalul spectacolului "Paganini" datorită distribuției și a decorului impresionant al acestuia.

Ultimele două reprezentații din acest an ale spectacolului "Paganini" vor avea loc duminică, de la orele 16:00 și 20:00.

"Paganini", montat pe scena Teatrului Metropolis de regizorul scoţian Mick Davis, este un spectacol despre viaţa marelui muzician italian Niccolò Paganini, care include episodul tensionat dintre celebrul violonist şi biserica de rit catolic. Povestea spune că, în Italia, datorită succesului, circula legenda că marele violonist şi-a vândut sufletul diavolului spre a dobândi aur şi glorie eternă, fiind declarat eretic. Niccolò Paganini a fost o minune a timpului său, un geniu neegalat până astăzi, care a scos din vioara Guarneri tot ce era mai suav ca sunet, uimind o lume întreagă. "Paganini" este un spectacol dedicat memoriei marelui violinist, marcând astfel cei 175 de ani de la trecerea în nefiinţă a artistului.

Din distribuția spectacolului fac parte, printre alții, Tudor Aaron Istodor (în rolul lui Niccolo Paganini), Gelu Nițu, Mihai Gruia Sandu, Adelaida Perjoiu, Claudiu Bleonț și Elvira Deatcu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă