16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCristi Borcea, dus de la penitenciar la Spitalul Militar

Cristi Borcea, dus de la penitenciar la Spitalul Militar

Cristian Borcea a fost dus, marți, de la Penitenciarul Poarta Albă unde este încarcerat, la Spitalul militar Constanța, pentru un control oftalmologic de rutină, precizează gsp.ro.

Fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo București a mai fost transportat la spital la începutul lunii august, unde a fost supus unor noi investigaţii medicale.

În luna iulie, omul de afaceri a fost scos de două ori din penitenciar și internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, fiind diagnosticat cu angină pectorală.

Borcea a fost transferat în luna mai de la Penitenciarul Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă, după ce a câștigat în instanță dreptul de a i se schimba regimul de detenție de la închis la semideschis.

Cristian Borcea a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare în dosarul transferurilor din fotbal, alături de alte șapte persoane.

Borcea suferă de afecțiuni cardiace, în urmă cu circa doi ani el având o operație la inimă.

Cele mai citite

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă