22.4 C
București
sâmbătă, 8 iunie 2024
AcasăSpecialCluj: Suspect de furt, torturat de un polițist

Cluj: Suspect de furt, torturat de un polițist

Șeful de post din comuna Sâncraiu, județul Cluj, a udat și electrocutat, după ce i-a rupt câteva coaste, pe un suspect de furt. Acesta ar fi sustras un topor, informează b1.ro.

„Cineva din Călăţele m-a acuzat că i-am furat un topor. Nu m-a acuzat la postul de poliţie din comuna noastră, ci în comuna vecină, unde poliţistul îi era prieten, aşa am auzit. M-a chemat la post şi a început să mă bată cu pumnii, picioarele, să îmi ude bluza şi să mă curenteze cu un aparat. M-a bătut rău de tot. Am leşinat”, a povestit bărbatul în vârstă de 55 de ani, poptrivit ziarulclujean.ro.

Când şi-a pierdut cunoştinţa, omul a fost dus la Spitalul Orăşenesc Huedin. Avea trei coaste rupte şi arsuri pe piept de la electroşocurile primite. Conducerea unităţii medicale a refuzat să facă comentarii cu privire la starea pacientului pe motiv că aceasta a fost externat între timp.

Cel care l-a băgat în spital este şeful de post din comuna Sâncraiu, Adrian Iosif Nicoară. Poliţistul a negat orice implicare în acest caz.

"Nu e nimic adevărat! Se vor lua măsuri dacă este adevărat, dar nu este adevărat. Eu nu am anchetat furturi. Sunt răzbunări şi vor să îmi facă rău, să mă atace. Scuzaţi-mă, dar nu pot să vă dau mai multe detalii pentru că sunt gripat”, a spus polițistul.

Poliţistul ar fi fost sfătuit de şefii de la Cluj să se împace cu victima, potrivit unor surse. Adrian Iosif Nicoară e cunoscut în comuna Sâncraiu. Şi nu pentru fapte bune. El a luat cu împrumut, la începutul anului, 10 mii de lei de la bătrânii din sat. Bani pe care nu i-a mai înapoiat. Şefii lui Nicoară din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj au considerat că este suficient doar să-l atenţioneze pe bărbat pentru că i-a înşelat pe bătrâni. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă