23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialDaily Mail, despre vizita moştenitorului tronului britanic în România: Prinţul Charles a...

Daily Mail, despre vizita moştenitorului tronului britanic în România: Prinţul Charles a încalcat protocolul regal îmbrăţişând un băiat în Budapesta

Tabloidul Daily Mail a comis o eroare pe contul său de Facebook, vineri, după ce a publicat un articol în care, relatând vizita prinţului Charles în România, a afirmat că moştenitorul tronului britanic ”a încălcat protocolul regal” atunci când a îmbrăţişat ”un băiat din Budapesta”.

Eroarea a fost corectată pe site-ul tabloidului Daily Mail, care a publicat o ştire cu titlul următor: ”Prinţul Charles a încălcat protocolul regal atunci când a îmbrăţişat un tânăr care venise să îl salute, în timpul unei vizite în Centrul Vechi din Bucureşti, în a treia zi din turneul său european”.

Protocolul de stat prevede că membrii de sex masculin ai familiei regale britanice trebuie să fie salutaţi printr-o scurtă înclinare a capului – însă această regulă pare să fi fost complet ignorată în timpul vizitei întreprinse de prinţul Charles în România. 

Joi, prinţul de Wales a fost văzut în timp ce o saluta pe principesa moştenitoare Margareta a României cu un sărut tandru pe mână. 

Vineri dimineaţă, prinţul Charles, în vârstă de 68 de ani, a fost fotografiat în timp ce l-a îmbrăţişat cu afecţiune pe un elev în timpul unei vizite în Centrul Vechi din Bucureşti. 

”Se pare că nu există limite pentru exprimarea afecţiunii faţă de Charles”, a scris Daily Mail, comentând o nouă încălcare a protocolului regal, care s-a produs vineri.

Cele mai citite

Atenționare Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o...

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...
Ultima oră
Pe aceeași temă