10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialDestinul iti e scris in cifre! Afla semnificatia zilei tale de nastere...

Destinul iti e scris in cifre! Afla semnificatia zilei tale de nastere in numerologie

Cifra zilei in care te-ai nascut, potrivit numerologilor, poate sa iti spuna multe despre caracterul tau, despre personalitate si despre viitor, mai ales cand vine vorba despre bani sau dragoste.

Cand facem referire la cifra reprezentativa a zilei de nastere insa, nu ne referim la cifra propriuzisa. Pentru a putea interpreta semnificatia zilei de nastere, este nevoie sa facem un calcul simplu ca sa ajungem la un numar de o cifra.

Astfel, se aduna anul nasterii cu luna si cu ziua de nastere. Cifrele numarului obtinut se aduna. Apoi, cifrele celui de-al doilea numar obtinut se aduna si operatia se repeta pana se ajunge la un numar de o singura cifra.

Aceasta cifra reprezinta numarul sub care te-ai nascut si care dezvaluie multe despre viitorul tau.

EXEMPLU:

Data nasterii: 20 iunie 1984

calcul: 1984+06+20=2010

Adunare: 2+0+1+0=3

Asadar, cifra destinului este 3.
Semnificatia zilei de nastere, dupa cifra destinului

Cifra destinului 1

Daca ai cifra destinului 1 inseamna ca esti o persoana cu o imaginatie incredibil de bogata. Iti plac artele si lucrurile frumoase si tocmai sensibilitatea ta te
transforma intr-o persoana cat se poate de vulnerabila.

Tocmai de aceea in viata te vei lupta cu depresia, lipsa de incredere in sine, stres si mult ghinion autoprovocat.

SFAT: incearca sa iti alegi prietenii mai bine!

Cifra destinului 2

Esti o persoana realista, creativa si doresti sa intelegi care este scopul tau in viata cu orice pret. Citesti bine oamenii si esti foarte deschisa si prietenoasa
cu toata lumea, insa destul de precauta. De aceea tinzi sa devii prea dramatica uneori, lucru care iti sporeste discomfortul.

In viata, va trebui sa te lupti cu tine insati ca sa reusesti sa iti ierti semenii. Va fi o lupta grea si te va opri in gasirea adevaratei iubiri. La capitolul

finante, vei sta bine, insa nu excelent.

SFAT: Nu te mai inconjura de persoane negativiste!

Cifra destinului 3

Ai o intuitie enrom de bine dezvoltata si reusesti sa intelegi oamenii doar dintr-o singura privire. Esti o persoana sensibila care poate sa ghiceasca la ce se gandeste oricine si de aceea folosesti acest lucru in avantajul tau.

Numerele destinului si reprezentatia lor pentru fiecare

Multi oameni incearca sa iti urmeze sfaturile, desi poate nu esti cel mai bun exemplu opractic.

In viata vei avea parte de dragoste, bani insa fericirea absoluta va fi un tel greu de atins.

SFAT: Multumeste-te cu ce ai!

Cifra destinului 4

Adori schimbarea si esti una dintre cele mai entuziaste persoane din lume. Te plictisesti repede si iti place sa experimentezi pe cat de mult posibil. De aceea te vei baga intr-o serie de situatii riscante care pot sa te afecteze permanent.

In viata iti vei ascunde insa adevarata fata in ochii celor din jur, pentru ca iti este frica sa nu fi considerata o persoana slaba. Asa ca este posibil sa obtii tot ce doresti din punct de vedere material, insa pe plan sentimental vei avea ceva de suferit.

SFAT: Fii sincera!

Cifra destinului 5

Esti o persoana care are initiativa mereu si care doreste ca inventeze. Te caracterizeaza nevoia de cunoastere, si din aceasta cauza vei trece prin mainile multor barbati. Greu de satisfacut insa, nu iti vei gasi linistea prea usor, pentru ca esti foarte pretentioasa.

Aceste lucruri nu te afecteaza prea mult insa, pentru ca partea materiala este unul din punctele care te ghideaza in calea ta.

In viata vei urmarii banii si ii vei avea. Vei lasa multe victime sentimentale pe parcurs dar nu iti va pasa prea mult.

SFAT: Gandeste-te la consecintele faptelor tale!

Cifra destinului 6

Esti una dintre cele mai panicoase persoane din lume. Esti caracterizata de frica de necunoscut si doresti sa te retragi din lume. Persoanele aflate sub aceasta cifra a destinului au desori tendinte sinucigase, lucru demonstrat statistic.

Solitara fiind, nu simti nevoia impartasirii dragostei cu un barbat. Mai repede vei deveni o iubitoare inraita de animale, pe care le consideri pure si incapabile de a cauza vreun rau.

Partea financiara nu te intereseaza, chiar daca vei avea sau nu bani in viata.

SFAT: Incearca sa vezi si binele din oameni!

Cifra destinului 7

Esti o persoana care gandeste cu sufletul sau cu inima si care are un drum sentimental sigur in viata. Intuitia nu iti joaca nicioada feste si lucrezi singura, fara a avea nevoie de ajutorul altora, pentru a iti stabili propriul ritm.

Insa, nu comunici mult si ai tendinta de a te departa de partea masculina pe care o consideri neti inferioara tie. Veio folosi barbatii ca pe carpe, desi ei iti vor oferi totul pe tava, inclusiv cati bani iti doresti.

SFAT: Tine-o tot asa!

Cifra destinului 8

Desi iti cunosti bine limitele si iti dai seama ca nu poti realiza totul de una singura, nu te opresti pana nu obtii ceea ce vrei.

Esti neconventionala tocmai din frica de a nu fi considerata o persoana sensibila si din acest motiv multi te vor considera falsa. Vei avea insa noroc sa intalnesti in viata oameni care sase bucure de adevarata ta valoare, iar unul dintre ei va fi cel cu care iti vei petrece restul zilelor.

Vei avea parte de dragoste si devotament din partea barbatilor, chiar daca la capitolul financiar nu vei sta mereu foarte bine.

SFAT: Straduieste-te mai mult sa iti depasesti conditia!

Cifra destinului 9

In momentul in care ti-ai format o opinie, ajungi sa tii cu dintii de ea, devenind destuld e incapatanata. Ai multe idealuri si atuul tau principal este increderea pe care o ai in propria persoana

Nu iti recunosti des vina si de aceea dai dovada de ncapatanare si imaturitate.

La capitolul bani, vei oscila pe parcursul vietii insa vei avea ghinionul sa dai de un barbat aproape la fel de “parsiv sentimental” ca tine.

SFAT: Nu te mai minti pe tine insati!

Citeşte mai multe pe lyla.ro

Cele mai citite

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....
Ultima oră
Pe aceeași temă