8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialEchipa filmului "Spectre", din seria "James Bond", implicată într-un incident aviatic

Echipa filmului “Spectre”, din seria “James Bond”, implicată într-un incident aviatic

Mai mulţi membri ai echipei de producţie a celui mai recent film din seria “James Bond” au fost implicaţi într-un incident aviatic, după ce au încercat să scoată o piesă din sistemul de închidere al unei uşi a avionului privat cu care călătoreau, fapt ce putea compromite siguranţa aeronavei, relatează Mediafax

Producătorii filmului “Spectre” au confirmat recent că investighează comportamentul “intimidant şi înfricoşător” al pasagerilor de la bordul avionului privat, care a decolat din Londra, cu destinaţia Ciudad de México, în urmă cu 11 zile, informează dailymail.co.uk.

Reprezentanţii companiei aviatice Hi Fly au trimis un raport companiei de producţie a francizei “James Bond”, Eon, în care se precizează că unii dintre membrii echipei filmului au scos acul de siguranţă de la una dintre uşile avionului – acţiune despre care experţii spun că ar fi putut provoca un dezastru aerian -, au vomitat şi au urinat pe culoarele dintre scaune, au ignorat interdicţia de a fuma în avion, au abuzat verbal membrii echipei de zbor şi alţi pasageri. De asemenea, raportul menţionează că acest comportament rebel al unora dintre membrii echipei filmului, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, a “compromis” siguranţa avionului Airbus 330, încălcând regulamentele internaţionale în domeniu, a scris publicaţia The Mail on Sunday. 

Totodată, un angajat al aeroportului Toluca din Ciudad de México a spus că interiorul avionului arăta de parcă “un grup de animale” ar fi fost în el. El a mai menţionat că linia aeriană a fost nevoită să apeleze la o firmă specializată pentru a curăţa aeronava, plătind în jur de 1.000 de lire sterline.

Aproximativ 150 de membri ai echipei filmului “Spectre”, printre care cameramani, tehnicieni şi cascadori, s-au aflat în avionul care a aterizat în Mexic, unde au fost turnate unele dintre cele mai spectaculoase secvenţe ale lungmetrajului.

Se pare că nici Daniel Craig, interpretul personajului James Bond, nici un alt membru al distribuţiei nu se afla la bordul acelui avion, care a aterizat pe aeroportul Toluca pe 18 martie.

Compania aeriană a fost de acord să ducă înapoi, în Marea Britanie, echipa filmului doar cu condiţia să nu fie servit şi consumat alcool la bordul aeronovei.

Daniel Craig reia rolul spionului în cel de-al 24-lea film Bond, a cărui lansare este programată pentru 6 noiembrie. Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia filmului. Acesta este al doilea film din seria “James Bond” pe care îl regizează Sam Mendes.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă