10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Elena Băsescu, implicată într-un accident rutier

UPDATE. Elena Băsescu, implicată într-un accident rutier

UPDATE 15.57: Fiica cea mică a președintelui nu are probleme cu sarcina, după accidentul rutier în care a fost implicată, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanții Spitalului Universitar.

Elena Băsescu a fost adusă de un echipaj SMURD la Spitalul Universitar, unde, în urma investigaţiilor, medicii au concluzionat că pacienta nu are probleme de sănătate în urma accidentului.

Fiica cea mică a președintelui, Elena Băsescu, a fost implicată într-un accident rutier, în București, în zona Piața Charles de Gaulle. Potrivit unor surse din poliție, mașina Elenei Băsescu a fost lovită de un șofer neatent, care nu a respectat semnul de cedează trecerea.

”Din primele date a rezultat că, un conducător auto, de 62 de ani, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea” şi a tamponat uşor un alt autovehicul condus de o tânără, de 34 de ani”, transmite Brigada de Poliție Rutieră București.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14:30, iar Elena Băsescu a plecat imediat la Spitalul Universitar pentru unele investigații medicale, în condițiile în care este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă