13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialElena Udrea a sărit cu parașuta. Băsescu: Are curaj și pare hotărâtă

Elena Udrea a sărit cu parașuta. Băsescu: Are curaj și pare hotărâtă

Elena Udrea a sărit cu parașuta, joi, la Clinceni. Președintele Traian Băsescu care a văzut acțiunea acesteia, în direct, din studioul B1 TV, a afirmat că pare foarte hotărâtă.

”Nu am avut nicio teamă, e o senzație care merită încercată. E suficient să ai puțin curaj. Cel mai greu e când te arunci din avion. Senzația pe care o ai când treci printr-un nor e unică. Am văzut până unde putem să ridicăm România, sus de tot”, a declarat Elena Udrea, după marele salt.

Președintele Traian Băsescu a spus că deputatul PMP are curaj și pare foarte hotărâtă și chiar a făcut o comparație cu premierul Victor Ponta, la inundații.

„Dacă aş compara-o cu Ponta care stătea cu fundul în barcă şi-l trăgeau jandarmii, imaginile vorbesc de la sine despre caracterul diferit al celor doi”, a spus Băsescu.

Înainte de a sări cu parașuta, Udrea a declarat: „Nu sar doar pentru mine, ci pentru a lansa colecţia de tricouri Mişcarea Populară. Sunt nişte tricouri care emană forţă”.

Cele mai citite

PNL l-a demis pe șeful filialei Timiș, Alin Nica, pe motiv că se opune alianței cu PSD

Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Timiș, în urma unei ședințe care s-a desfășurat în ziua de 26...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...
Ultima oră
Pe aceeași temă