26.9 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialExplozie la un restaurant din Câmpulung Moldovenesc. O femeie a murit, două...

Explozie la un restaurant din Câmpulung Moldovenesc. O femeie a murit, două sunt rănite grav

Una dintre femeile rănite în urma exploziei produse, duminică dimineaţă, într-un restaurant din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde fusese transferată, în timp ce alta va fi adusă cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Femeia în vârstă de 42 de ani a murit la Spitalul Județean de Urgență Suceava din cauză că avea arsuri de gradul III pe 90 la sută din suprafaţa corpului, potrivit medicului de gardă Ionuţ Bârsan de la UPU Suceava, citat de Mediafax. El a mai spus că o altă femeie rănită în explozie, în vârstă de 21 de ani, care are arsuri de gradul II şi III pe 60 la sută din suprafaţa corpului a fost preluată de un elicopter SMURD şi urmează să fie transferată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Cea de-a treia femeie, în vârstă de 23 de ani, a fost internată în secţia de chirurgie a SJU Suceava, aceasta având arsuri de gradul I şi II pe 9 la sută din suprafaţa corpului.

O femeie a murit și alte trei au fost rănite grav duminică dimineaţă, în jurul orei 3.30, în urma unei explozii care a avut loc într-un restaurant din Câmpulung Moldovenesc și care a fost urmată de un incendiu, pompierii stabilind că deflagrația s-a produs din cauza unei acumulări de gaze de la buteliile din bucătăria localului.

În momentul producerii exploziei în restaurant se aflau patru angajate, trei în bucătărie şi una în sală, precum şi cinci clienți, cetăţeni din Republica Moldova.

În urma deflagrației, una dintre angajate, în vârstă de 42 de ani, a murit, iar celelalte trei, de 21, 23 și 42 de ani, au fost rănite grav, fiind preluate de ambulanțe și transportate la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, de unde au fost transferate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Cei cinci clienţi ai restaurantului s-au aruncat la podea în momentul exploziei, doi dintre ei fiind atinşi de cioburi şi suferind escoriaţii minore. Ei au primit ajutor medical de la echipele de intervenţie ajunse la fața locului, refuzând să meargă la spital.

Cele mai citite

Câte statui ale Ungariei a ridicat, din bani publici, Ilie Bolojan la Oradea

Baronul liberal de Oradea, Ilie Bolojan, în prezent președinte al Consiliului Județean Bihor, a ajuns mare vedetă națională când a demontat statuia lui...

Avioanele militare ale României se antrenează prin zboruri la înălțimi mici

Avioanele militare ale României se antrenează prin zboruri la înălțimi mici, anunță un comunicat de presă difuzat pe internet de Statul Major al Forțelor...

Ce fac politicienii dați în mintea copiilor, de 1 Iunie

Ilustrație: Marian Avramescu Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, se încadrează, anul acesta, în perioada campaniilor electorale din România pentru alegerile locale și pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă