10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: A fost descoperită creatura legendară Chupacabra?

FOTO: A fost descoperită creatura legendară Chupacabra?

Pe plaja din San-Diego a fost găsită o creatură cu pielea arsă de soare, colţi giganţi şi creastă blondă. Locuitorii se întreabă dacă nu este cumva creatura mitică numită Chupacabra, animal care suge sângele caprelor, relatează Dailymail

Poza a fost făcută de Josh Menard, un băiat de 19 ani din Lake Tahoe care este convins că are de-a face cu o creatură mutantă.

Conform lui Josh, animalul are aproximativ un metru şi corpul are forma unui porc, iar caninii sunt foarte mari.

Legenda latin-americană spune că Chupacabra atacă de obicei capre şi le suge sângele, dupa cum sugerează însuşi numele: chupar( a suge) şi cabra (capră).

Cei care nu cred în creatura mitică spun că seamănă mai mult cu un câine fiert.

Mai devreme în săptămana aceea, nişte fermieri din Mexic au găsit 35 de oi măcelarite şi cu urme de colţi în zona gâtului. Ei supectau că este vorba despre Chupacabra. Directorul Muzeului Internaţional de Criptozoologie din Maine a spus că nu este vorba de un animal fioros pentru că animalele nu erau mutilate.

Un alt caz a avut loc în vara anului trecut, cand un animal ciudat a fost văzut în suburbiile din Washington D.C. El arăta ca o corcitură între un căţel şi un cangur. Oamenii credeau că este Chupacabra.

Angajaţii unui spital din apropierea pădurii spuneau că îl vedeau în timpul pauzelor alergând prin pădure. După ce l-au ademenit în curse i-au făcut poze şi l-au eliberat din nou.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă