10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Cel mai nou avion de SPIONAJ al SUA a fost ”spionat”....

FOTO: Cel mai nou avion de SPIONAJ al SUA a fost ”spionat”. Cum arată modelul TOP-SECRET, care seamănă cu un OZN

O fotografie cu o aeronavă bizară, care zbura deasupra statului american Kansas, a fost publicată pe internet, iar aparatul de zbor seamănă foarte mult cu cel surprins, în prealabil, și deasupra Texasului.

Potrivit zvonurilor, aeronava care semaănă cu un OZN ar fi, de fapt, cel mai nou avion de spionaj al SUA, aflat în stadiul de testare.

Citeşte şi: FOTO: Imaginile care au UIMIT o lume întreagă. Cum arăta, în copilărie, Kim Jong-un, cel mai ODIOS dictator din lume

“Nu se poate spune la ce altitudine zbura și nici ce dimensiuni are deoarece nu exista niciun punct de referință. Dar judecând după cum se vedea cu ochiul liber, era cel puțin la altitudinea la care avioanele de pasageri zboară, dar dacă ar fi fost ceva similar unei drone atunci s-ar fi putut afla la o altitudine mai mică”, a declarat Jeff Templin, cel care a realizat fotografia, conform Daily Mail.

Citeşte şi: FOTO: Antrenamente SPARTANE și o copilărite BRUTALĂ. Cum se antrenează orfanii din RUSIA pentru a deveni războinici CAZACI

Publicația The Aviationist consideră că ar fi vorba despre o dronă de tipul stealth RQ-180 sau de prototipul noii generații de bombardiere americane (LSRB).

Citeşte şi: FOTO: Adevărata față a Coreei de Nord. Cum arată autostrada Tinerilor Eroi, supranumită ”Austostrada Morții”

Un fost pușcaș marin a declarat, însă, pentru Houston Chronicle, că este vorba despre SR-72 Blackbirds, un avion american de spionaj care poate traversa SUA de la un capăt la altul în mai puțin de o oră.

Aflați, din GALERIA FOTO de mai sus,  cum arată ciudatul avion surprins de fotografi deasupra statului Kansas.

Citeşte şi: FOTO: Cum arată ORAȘUL FANTOMĂ din China care ar putea adăposti o jumătate din populația Bucureștiului

 

Cele mai citite

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă