13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: Cum arată cea mai numeroasă familie din lume: un bărbat cu...

FOTO: Cum arată cea mai numeroasă familie din lume: un bărbat cu 39 de soții și 94 de copii

Un Indian a devenit celebru în întreaga lume, după ce a devenit capul cele mai numeroase familii de pe glob.

Ziona Chana are 39 de soţii, 94 de copii, 14 nurori şi 33 de nepoţi, iar casa în care locuiesc poate fi comparată cu un hotel impresionant.

Citește și: FOTO: Luxul la care 99,99% dintre oameni nici nu visează. Cum arată locuința unui MILIARDAR din New York

„În prezent, mă simt ca un copil al lui Dumnezeu. El mi-a oferit şansa de a avea grijă de atâtea suflete. Mă consider norocos să fiu soţul a 39 de femei şi să fiu capul cele mai numeroase familii din lume”, a declarat Chana pentru publicaţia The Sun.

O singură masă ar reprezenta, pentru alții, mâncarea pentru o lună întreagă: ei mănâncă, doar la prânz, 30 de găini, 60 de kg de cartofi şi 100 de kg de orez.

Citește și: FOTO UIMITOARE: Cum arată giganticul oraş-FANTOMĂ construit de chinezi în Angola

Ziona Chana este liderul unei secte religioase care le permite bărbaţilor să aibă câte soţii îşi doresc. Mai mult decât atât, în plus, în timp ce soţiile sale împart un dormitor comun, el se bucură singur de un pat dublu şi confortabil.

„Stăm, mereu, în jurul lui, deoarece este cel mai important bărbat din casă şi cel mai frumos bărbat din sate”, a declarat una dintre soţiile sale, în vârstă de 35 de ani.

De parcă nu ar fi de ajuns, Chana doreşte să-şi mărască familia şi se află în căutarea unor noi soţii, iar unul dintre fiii săi susţine că indianul se căsătoreşte cu cele mai nevoiașe femei din sat pentru a le putea salva de sărăcie.

Citește și: FOTO: Cât câștigă un CERȘETOR de pe străzile unei metropole. Vă vine să credeți?

 

Cele mai citite

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă