10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: Stewardesele ANTITERO. Cum arată însoțitoarele de zbor care au fost OBLIGATE...

FOTO: Stewardesele ANTITERO. Cum arată însoțitoarele de zbor care au fost OBLIGATE să învețe KUNG FU

Stewardesele companiei aeriene Hong Kong Airlines sunt obligate să înveţe un stil de arte marțiale derivat din Kung Fu, numir Wing Chun. Stilul se bazează pe lupta de apropiere, din spaţii înguste, şi poate fi foarte util în situaţiile critice și neprevăzute apărute în timpul unui zbor.

Decizia companiei asiatice are, în primul rând, rolul de a creşte rata de retenţie a angajaţilor şi de a le ajuta pe stewardese să se descurce în situaţiile limită. Ele sunt ajutate, astfel, să nu se mai perceapă ca fiind vulnerabile în faţa călătorilor recalcitranți.

Mai mult decât atât, noua abordare a companiei pare să reprezinte și un răspuns în fața amenințărilor teroriste.

Citește și: FOTO: Crocodilul SOVIETIC se ÎNCRUNTĂ. Polonia e în ALERTĂ!

Iar antrenamentele de Wing Chun s-au dovedit, deja, a fi foarte utile. Unul dintre purtătorii de cuvânt ai Hong Kong Airlines, a declarat pentru AOL că artele marţiale au ajutat-o în timpul unui zbor de la Beijing la Hong Kong, atunci când a fost nevoită să discute cu o persoană aflată în stare de ebrietate.

Totodată, conform unui alt purtător de cuvânt al companiei, echipajul unui avion se confruntă cu persoane violente chiar şi de trei ori pe săptămână.

Există, însă, voci, precum cele de la Wall Street Journal, care spun că imaginile cu antrenamentele de arte marţiale au rol publicitar.

Citește și: FOTO: Un pivot al PROPAGANDEI. Cum arată cele mai FRUMOASE FEMEI din armata Coreei de Nord

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă