11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFOTO: Teoriile conspirației: A murit Dan Condrea?

FOTO: Teoriile conspirației: A murit Dan Condrea?

Moartea lui Dan Condrea, patronul firmei Hexi Pharma, implicată în scandalul dezinfectanților, a stârnit numeroase teorii ale conspirației pe rețelele de socializare.

Pe de o parte, internauții au descoperit pe site-urile Realitatea.net, Curierul Național și Cotidianul că știrea privind moartea lui Condrea ar fi fost publicată în data de 21 mai, deși omul de afaceri a murit duminică seara, adică în 22 mai.

Pe de altă parte, alți internauți consideră că Dan Condrea și-ar fi înscenat moartea sau ar fi fost „ajutat” de serviciile secrete. Într-o imagine, postată pe pagina de facebook Utopia, moartea omului de afaceri este comparată cu cea a Prințesei Diana. Imaginea ilustrează că ei au în comun: un accident de mașină, „teorii conspiraționiste cu servicii secrete” și că „au băgat lumea în boală”. Într-o altă fotografie, Condrea este comparat cu Jon Snow, personajul central din seria HBO „Urzeala Tronurilor/Game of Thrones”, care a murit și apoi a înviat.

„ Ori e cea mai proastă înscenare ever, ori era cel mai chitros hoț din România. Să furi zeci/sute de milioane și să mori într-un hatchback cu care își duc femeile copiii la grădi, nu e de colea… Nici de Condrea nu prea e”, a scris un internaut.

Citește și:  Patronul Hexi Pharma, victima găștilor de securiști?

Voi chiar mai credeți în coincidențe, TREZIȚI-VĂ, Oameni buni”, susține un alt internaut.

Un alt utilizator Facebook consideră că „Din moment ce ziarele au scris asta cu 2 zile înainte să se întâmple e clar. Realitatea a șters articolul și la repostat. Probabil dacă ar fi existat vreodată vreun Condrea și nu a fost cu totul o minciună a plătit o suma destul de generoasă presei să-i deschidă ușa de ieșire”. 

„Ce-a ales oare? Antigua și Barbuda sau Polinezia Franceză?”, se întreabă o altă persoană, pe Facebook.

„Păi să ne spună SRI ce a făcut Condrea zilele trecute până când se spune că a decedat în accident. „A fost sau n-a fost”, scrie o altă persoană pe Facebook. Ideea e susținută de un alt internaut: „ Nici măcar nu știu să simuleze un accident „adevărat” novicii ăștia de la SRI , ar trebui să le arătăm noi cam cum se face. Au aruncat niște fiare îndoite lângă carosabil pe pajiște și au chemat poliția rutieră . Începători rău de tot. Se vede clar pe copac că nu sînt deloc urme de ciocnire sau de lovire. Își băț joc de noi , bine că mulți nu au căzut în plasă. Oricum sînt niște novici!”

Citește și: UPDATE. Ancheta în dosarul decesului patronului Hexi Pharma continuă cu percheziții informatice și expertize INML

„Un fleac… l-au sinucis. Un pic de breaking news-uri, câteva zile de gargară și cam atât. Mortul e de vină, ni se va explica implicarea lui în mai multe măgării decât era suspectat și va lua cu el în mormânt o droaie de secrete”, consideră un alt internaut.

 

 

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă