14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Un copil de 3 ani şi un tânăr de 19 ani,...

FOTO. Un copil de 3 ani şi un tânăr de 19 ani, ascunşi de părinţi în mijloace de transport

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat două persoane, un copil în vârstă de 3 ani şi un adolescent de 19 ani, ascunse în două mijloace de transport de către părinţii acestora, care intenţionau să le scoată ilegal din România pentru că nu aveau documente de călătorie.

Miercuri dimineață, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară, într-un microbuz care efectueaza curse internaţionale, cetăţenii români Giolgau S. şi Lavinia S., în vârstă de 29, respectiv 24 de ani, domiciliaţi pe raza jud. Dolj.

Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la faptul că una dintre persoanele din mijlocul de transport ar ascunde ceva pe banchetă, sub o pătură. În consecinţă s-a efectuat un control fizic al autovehicului, ocazie cu care a fost depistat ascuns un minor, în vârstă de 3 ani.

Din declaraţia persoanelor din mijlocul de transport şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana ascunsă este copilul Laviniei S. şi Giolgau S. Cei doi intenţionau să-l ducă cu ei în Spania şi au recurs la această metodă deoarece minorul un avea documente de călătorie.

De asemenea, miercuri seara, în jurul orei 21.00, la acelaşi punctul de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Garoafa C., în vârstă de 37 ani, conducând un autoturism marca „Opel”, înmatriculat în România.

La controlul fizic efectuat asupra mijlocului de transport, s-a găsit în portbagajul autoturismului, ascuns sub pături şi perne, un tânăr în vârstă de 19 ani din România, Crinu C.

Din declaraţia persoanelor şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana ascunsă este copilul Garoafei C. Aceasta a mai declarat că intenţiona să-l ducă pe tânăr în Spania şi a recurs la această metodă deoarece nu avea documente de călătorie şi procură notarială din partea tatălui.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetarea părinţilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar Crinu C. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. 

Cele mai citite

Reporterul Pro Tv Marius Buga condamnat pentru sex cu doi minori instituționalizați

Jurnalistul Marius Buga a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare pentru sex cu doi minori instituţionalizaţi, conform deciziei luată marţi...

Vladimir Putin, reacție după atentatul asupra premierului slovac Robert Fico

Președintele Vladimir Putin a vorbit despre atentatul asupra premierului slovac Robert Fico. Liderul de la Kremlin consideră atacul drept o "crimă odioasă". ''Am aflat cu...

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat. Este în stare gravă. Un agresor a fost reținut

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat și a fost transportat la un spital. UPDATE: Starea premierului Slovaciei este gravă. El a fost internat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă