12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO FASCINANTE: Pentru ce au DEMISIONAT doi olandezi

FOTO FASCINANTE: Pentru ce au DEMISIONAT doi olandezi

La începutul anului 2014, doi olandezi au demisionat de la locurile de muncă, și-au părăsit casa și au pornit în aventura vieții lor.

După Pieter și Mandy ce au cumpărat două motociclete, au pornit către Mongolia și au traversat 16 țări în trei luni.

Citește și: FOTO: Chipurile oamenilor din DAGHESTAN. Cea mai săracă provincie sovietică, în 1933

Expediția cu motocicletele nu a însemnat un simplu concediu, ci începutul unui nou stil de viață, la care au visat dintotdeauna.

”Nu vorbim despre un simplu proiect, ci despre provocări și trăirea unor noi aventuri, pe care le imortalizăm prin lentilele aparatelor de fotografiat și le arătăm întregii lumi. Vrem să ducem ideea de călătorie către un alt nivel. În prezent ne aflăm în Nepal și plănuim o excursie în India”, scriu Pieter și Mandy, conform boredpanda.com.

Citește și: FOTO: O istorie milenară. Cum arată bisericile din Armenia, vechi de peste 1.200 de ani

Aflați, din galeria foto de mai sus, ce imagini fascinante au surprins cei doi, cu ajutorul aparatelor de fotografiat, în timpul călătoriei din Olanda în Mongolia.

Citește și: FOTO: Cât de mult seamănă Coreea de Nord cu România comunistă

Cele mai citite

Aproape 100 de blocuri din București rămân fără apă caldă până duminică

O veste cum nu se poate mai proastă pentru unii locuitori ai Capitalei, în contextul în care afară s-a răcit vremea. O avarie lasă...

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...

Poşta Română a finalizat distribuirea pensiilor până pe 15 aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a finalizat distribuirea pensiilor până pe data 15 aprilie, conform calendarului asumat, a anunţat, joi, operatorul poştal naţional. Distribuirea drepturilor sociale...
Ultima oră
Pe aceeași temă