6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO. Cine au fost cei 58 de oameni care și-au pierdut...

GALERIE FOTO. Cine au fost cei 58 de oameni care și-au pierdut viața în tragedia din Colectiv

Bilanţul tragediei din clubul Colectiv din Capitală a ajuns, vineri, la 58 de decese. Printre victimele care au pierdut lupta pentru viaţă în urma incendiului se numără artişti, jurnalişti şi studenţi străini.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea cine au fost oamenii care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv. 

Citește și: REPORTAJ. Două săptămâni de la tragedia din Colectiv: Românii își plâng morții, la locul de pelerinaj de pe strada Tăbăcarilor

În 30 octombrie, în clubul Colectiv din Capitală, a izbucnit un incendiu, din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului trupei rock „Goodbye to Gravity”, care îşi lansa ce le-al doilea album, „Mantras of War”. 

La cinci zile de la tragedie, premierul Victor Ponta și primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, și-au anunțat demisiile cerute în stradă, cu o zi înainte.

Ministerul Muncii a anunţat, în 2 noiembrie, că fiecare familie care a pierdut o persoană în incendiul din clubul Colectiv va primi câte 5.000 lei, ajutor de urgență.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv sunt în arest preventiv, cu acuzaţii de omor din culpă şi vătămare corporală din culpă.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 44 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre 11 în stare critică sau gravă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă