11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialGeaca de piele purtată de Patrick Swayze în filmul ”Dirty Dancing”, vândută...

Geaca de piele purtată de Patrick Swayze în filmul ”Dirty Dancing”, vândută la licitație

Geaca de piele pe care actorul american Patrick Swayze a purtat-o în filmul ”Dirty Dancing” a fost vândută o licitaţie care a avut loc vineri în Los Angeles, potrivit bbc.com. Geaca a fost cumpărată cu 62.500 de dolari de către un colecționar. Acesta a dorit să rămână anonim. Tot ce se știe este că s-a recomandat cu numele de ”Glenn”.

Alte câteva sute de obiecte aparținând actorului au fost vândute în cadrul aceleiași licitații. Printre ele se numără o placă de surf folosită în filmul ”Point Break” (1991), tradus, la noi, ”La limita extremă”, în care joacă alături de Keanu Reeves, precum și un tricou purtat în filmul ”Ghost” (”Fantoma”), în care a juat alături de Demi Moore.

Licitația a fost inițiată de văduva actorului, Lisa Niemi. Aceasta a afirmat că a avut îndoieli în privința vânzării obiectelor. ”Deşi este un lucru bun, este dificil. Sunt o femeie norocoasă, pentru că Patrick m-a iubit foarte mult”, a spus Lisa Niemi.

Nepoata actorului s-a opus. ”Acestea erau suvenire de familie. Este ca o palmă peste faţă faptul că vinde (Lisa Niemi, n.r.) aceste amintiri preţioase”, a spus Danielle Swayze, pentru Press Association.

Patrick Swayze a fost nominalizat de trei ori la Globul de Aur, pentru apariţiile sale în filmele "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) şi "To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar" (1995).

Patrick Swayze a murit în 2009, la vârsta de 57 de ani, în urma unui cancer agresiv la pancreas.

 

Cele mai citite

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...
Ultima oră
Pe aceeași temă