6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialGeorge Clooney nu acceptă scuzele publicate de Mail Online

George Clooney nu acceptă scuzele publicate de Mail Online

George Clooney a refuzat să accepte scuzele postate pe site-ul Daily Mail în legătură cu un articol în care publicația susținea că mama logodnicei sale are obiecții cu privire la căsătoria lor, scrie BBC.

Mail știa povestea … era falsă, dar cu toate astea a publicat-o", a scris actorul într-un comunicat publicat de USA Today. Ziarul, a continuat el, a fost "cel mai rău tip de tabloid. Unul care inventează faptele în detrimentul cititorilor săi".

Mail Online a cerut scuze "pentru orice neplăcere cauzată" de articolul său, negând în același timp că acesta ar fi fost fabricat. Clooney a mulțumit tabloidului pentru scuze, după care a adăugat: "Nu, nu le voi accepta niciodată".

Actorul și-a exprimat miercuri nemulțumirea față de articolul din Daily Mail, acuzând tabloidul de lipsă de responsabilitate și incitare la violență, prin publicarea informației că Baria Alamuddin a obiectat față de căsătoria sa cu fiica ei Amal, din motive religioase.

Articolul, publicat online luni și apoi în ediția printată de marți, într-o formă modificată, susținea că "prieteni apropiați ai familiei" au declarat că mama viitoarei mirese, Baria Alamuddin, a spus 'la jumătate din Beirut' că fiica ei "ar putea încheia o căsătorie mai bună'. Clooney a subliniat că nimic din ce a scris ziarul nu este adevărat.

Aceasta nu este singura dispută pe care Daily Mail o are cu actori. Potrivit The Times, Angelina Jolie a început o acțiune în justiție împotriva ziarului pentru publicarea unui material video obținut de la tabloidul american National Enquirer. Relatarea care însoțește filmul, îregistrat aparent în anii 1990, pretinde că o arată pe actrița premiată cu Oscar în 'ghearele depedenței de heroină'. Actrița consideră publicarea acestui film drept o încălcare gravă a intimității ei, a scris The Times.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă