25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialINEDIT. Au fost expuse scrisorile de dragoste ale unui celebru cuplu de...

INEDIT. Au fost expuse scrisorile de dragoste ale unui celebru cuplu de la Hollywood

Scrisorile de dragoste ale celebrului cuplu de actori, Laurence Olivier și protagonista filmului „Pe aripile vântului”, Vivien Leigh, au fost expuse la Victoria and Albert Museum din Londra, informează Daily Mail.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea fotografii ale cuplului Laurence Olivier și Vivien Leigh.

Povestea de dragoste dintre cei doi actori a fost una dintre cele mai celebre povești ale secolului 20. Aventura lor a început în anul 1936, când amândoi erau căsătoriți. În 1940, Vivien Leigh şi Laurence Olivier s-au căsătorit oficial în California.

Olivier i-a trimis peste 200 de scrisori iubitei lui, în perioada de început a relației lor. Cele mai multe dintre epistole exprimă atracția fizică a actorului pentru celebra Scarlett O`Hara.

„M-am trezit cu o dorinţă furioasă pentru tine, iubirea mea. Dumnezeule, te vreau doar pe tine!", i-a scris Olivier iubitei lui.

„Dacă ne-am iubi doar cu trupurile noastre, cred că tot nu ar fi suficient. Te iubesc mult mai mult de atât. Tot sufletul meu îţi aparţine", i-a răspuns Vivien Leigh amantului ei.

„Nu am trăit până când nu te-am cunoscut pe tine", i-a mărturisit Olivier iubitei sale.

Spre sfârșitul anilor 1950, actrița s-a îmbolnăvit de tuberculoză bipolară, care i-a cauzat mai multe căderi psihice. Olivier a devenit din ce în ce mai obosit de comportamentul schimbător și adesea agresiv al soției sale.

Deși sentimentele de dragoste ale actriței Vivien Leigh pentru Olivier nu s-au stins niciodată, cuplul a divorțat în anul 1960.

„Vreau să îți mulțumesc pentru că ai înțeles totul de dragul meu. Ai dat dovadă de noblețe și curaj. O, Doamne, Vivling, cât mă rog să îți găsești fericirea acum”, i-a scris Olivier actriței, după încheierea divorțului.

În următorul an, Olivier s-a căsătorit cu actrița Joan Plowright, alături de care a rămas până la sfârșitul vieții.

 

 

Cele mai citite

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...

Dacă țările occidentale trimit trupe pe teritoriul “fostei Ucraine”, ar însemna că declară război Rusiei, susține Medvedev

Decizia unor țări occidentale de a trimite trupe pe teritoriul "fostei Ucraine" ar echivala cu o declarație de război împotriva Rusiei, susține Dmitry Medvedev,...
Ultima oră
Pe aceeași temă