10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialInvitație la o supradoză de rock românesc

Invitație la o supradoză de rock românesc

Grimus, ZOB, Trooper Romania şi AURA vor urca vineri, 6 noiembrie 2015, pe scena Arenelor Romane, într-un concert care va îmbina genurile hard-rock şi rock alternativ. Acest eveniment este organizat pentru sprijinirea Asociaţiei Stop Autismului.

Gazda evenimentului este Cristi Hrubaru!

Grimus
Grimus este o formație de rock alternativ din Cluj Napoca, înființată în anul 2005. Membrii trupei sunt: Bogdan Mezofi (Vocals), Valentin Rauca (Guitar), Cristian Csapo (Guitar), Lehel Kiss (Keyboard), Titus Vadan (Bass) și Tamas Adorjani (Drums). În 2007, Grimus a cântat în deschidere pentru Sophie Ellis-Bextor la București și a câștigat locul întâi în finala națională din cadrul concursului Global Battle of the Bands (GBOB) și s-a calificat în finala mondială de la Londra. În anul 2012, Grimus a deschis concertul de pe Arena Națională al Red Hot Chili Peppers. Cel mai recent album al formației, Emergence, a fost lansat în noiembrie 2014.

ZOB
ZOB a debutat în 1993, iar în 1996 a apărut primul disc: „Parodisiac”, o culegere de parodii ale unor piese celebre. În 1998, ZOB lansează albumul „Telenovelas”, cu care a ocupat locul 1 în mai multe topuri de specialitate. În 2004 trupa a lansat albumul “Printre Nori”. În 2009 trupa ZOB a scos albumul ZuluOscarBravo, iar în 2011 a aniversat 18 ani, cu un concert în clubul Wings. Membrii trupei sunt: Vlase (chitară și voce), Moșu’ (bass) și Doru (tobe).

Trooper
Trooper este o formație românească de heavy metal, originară din Târgoviște, înfiinţată în 1995. Membrii trupei sunt: Alin Dincă – voce, Aurelian Dincă – chitară, Cristian Oftez – chitară, Ionuț Rădulescu – bass, Laurențiu Popa – chitară și Ionuț Covalciuc – tobe. În octombrie 2002 apare albumul de debut “Trooper I”, iar în data de 4 august 2008 trupa a fost aleasă pentru a deschide concertul de la București al trupei britanice Iron Maiden. În 2009 Trooper a concertat alături de Nazareth și Manowar. Pe 25 aprilie 2015, Trooper a sărbătorit 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din București.

AURA
Trupa AURA a fost înființată la finalul anului 2013, iar membrii trupei sunt: Aura Dănciulescu – (Lead Vocals/Rhythm Guitars), Mihai Dănciulescu (Lead Guitars/Backing Vocals), Răzvan Stăicuț (Drums) și Ștefan Oancea (Bass). În 20014 trupa a câștigat prima ediție a Black sea Battle of the bands la Kavarna Rock Fest. AURA a cântat în deschiderea unor trupe ca: Europe, Helloween, Nazareth , Gotthard, Sabaton, Jorn, Pretty Maides.

Biletele pot fi găsite in retelele www.iabilet.ro si www.eventim.ro, inclusiv în ziua concertului la intrare, şi costă 50 de lei.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă