18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialMagicianul David Copperfield, dat in judecata pentru agresiune sexuala

Magicianul David Copperfield, dat in judecata pentru agresiune sexuala

Magicianul David Copperfield a fost dat in judecata de o femeie din Seattle care pretinde ca a fost agresata sexual si amenintata de acesta, in timp ce se afla pe insula privata detinuta de artist in Bahamas, informeaza bbc.co.uk consultat de Mediafax.

Avocatii lui David Copperfield au respins acuzatiile acestei femei, pe care le considera "o incercare de extorcare, pur si simplu".

Politia nu a formulat nicio acuzatie oficiala impotriva renumitului magician in urma acestui presupus incident.

Reclamanta este un top-model in varsta de 22 de ani, care sustine ca l-a cunoscut pe David Copperfield cu ocazia unui spectacol sustinut de acesta in localitatea Kennewick (SUA), in ianuarie 2007, informeaza publicatia Seattle Times.

Ea ar fi fost apoi invitata pe insula din Bahamas, in vara aceluiasi an, unde, potrivit spuselor sale, a fost agresata sexual de magician.

Actiunea a fost depusa in justitie impotriva lui David Copperfield, al carui nume real este David Seth Kotkin, pe 29 iulie 2009.

David Copperfield, in varsta de 52 de ani, a devenit celebru pentru numerele de magie elaborate pe care le face. Potrivit admiratorilor sai, celebrul magician a reusit sa treaca prin Marele Zid Chinezesc si a facut sa dispara Statuia Libertatii.

Cele mai citite

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă