16.5 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialMamaia, capitala motocicliștilor

Mamaia, capitala motocicliștilor

Ediția a VII-a a Seawolves Bike Fest, care a avut loc la sfârșitul săptămânii, în Constanța și Mamaia, a atras peste 700 de motocicliști din România, dar și din străinătate. Aceștia au defilat prin oraș sub privirile curioase ale trecătorilor și ale șoferilor.

“Este un eveniment de mare amploare şi de mare atracţie, este a şaptea ediţie a Seawolves Bike Fest, un eveniment pe care Asociaţia Litoral – Delta Dunării îl susţine încă de la prima sa ediţie. Al şaptelea an ne aduce peste 700 de motociclişti în acest moment aici în Mamaia Nord, sunt participanţi din foarte multe ţări din Europa”, a precizat preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, care a venit cu o cască şi o vestă de motociclist. Deşi deţine şi o motocicletă, a decis ca la paradă să meargă alături de un profesionist.

Motoclicliștii au traversat staţiunea Mamaia, au mers apoi pe principalele bulevarde din municipiul Constanţa, după care au revenit în campingul din Mamaia Nord. La eveniment a participat și primarul Radu Mzăre. Nu pe mocicletă, ci la volanul unui autoturism decapotabil de două locuri, însoțit de o tânără blondă. Primarul a promis că anul viitor această paradă se va desfăşura pe faleza din Mamaia, pe acolo pe unde trec carele alegorice în timpul carnavalului.

În timpul festivalului au avut loc mai multe concursuri cu premii, spectacole erotice,dar și nelipsitele concerte rock. Au cântat, printre alții, Phoenix, Coco, Trooper, The R.O.C.K., Lupu’ cel Rău, Hangover, No Quarter.

Urmează o vară plină de evenimente

Evenimentele pe litoral sunt abia la început. ”Pregătim pentru o Super gală de Superkombat, pe 21 iunie, unde vor lupta nume cu greutate în acest sport. Vor urma parade, carnavaluri, concerte, Festivalul Antic «Tomis» şi multe alte surprize. Am pregătit o vară fierbinte pe litoralul românesc şi în Delta Dunării”, a declarat Corina Martin.

Cele mai citite

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...

90 de minute pe Santiago Bernabeu sunt foarte lungi: Real Madrid-Bayern Munchen 2-1

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri...

Biden, dialog cu Iohannis – filmul mut continuă

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Iohannis a anunțat că a avut o discuție relativ scurtă cu liderul de la Casa Albă, Joe Biden. Cei doi...
Ultima oră
Pe aceeași temă