9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialMargareta Pâslaru lansează un album pentru supraviețuitorii de la Colectiv

Margareta Pâslaru lansează un album pentru supraviețuitorii de la Colectiv

Cântăreaţa Margareta Pâslaru va lansa luni, la ora 18,00, albumul de autor "Cum să te las" în beneficiul supravieţuitorilor de la Colectiv, cu prilejul întâlnirii lunare din faţa clubului, anunţă Asociaţia Colectiv GTG 3010.

"Ne onorează gestul doamnei Margareta Pâslaru. Ştiu că a pus mult suflet în acest album şi, tocmai din acest motiv, îi mulţumim pentru generozitatea ei', precizează Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, citat într-un comunicat transmis presei.

Albumul costă 20 de lei, iar toate drepturile de autor vor merge către răniţii care au nevoie de medicamente şi de tratamente.

"Acest album, în opinia mea, este ca o rază de speranţă, pentru că este dedicat supravieţuitorilor de la Colectiv. Fiecare CD vândut alină o suferinţă. Melodia 'Cum să te las' se potriveşte mănuşă pentru acest eveniment pentru că se încheie optimist cu 'Dă-mi braţul, ne întoarcem amândoi'', a declarat Margareta Pâslaru, potrivit comunicatului.

În fiecare lună, pe data de 30, supravieţuitorii şi rudele celor decedaţi se adună în faţa clubului Colectiv pentru a-i comemora pe cei 64 de tineri care şi-au pierdut viaţa în incendiu.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă