23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialMărturia șocantă a unei eleve japoneze care a decapitat o colegă: "Voiam...

Mărturia șocantă a unei eleve japoneze care a decapitat o colegă: “Voiam să ucid pe cineva ca să văd ce se întâmplă”

O elevă japoneză, care a decapitat o colegă de clasă la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat poliţiei că "voia să ucidă şi să disece pe cineva ca să vadă ce se întâmplă", relatează Mediafax.

Tânăra, în vârstă de 16 ani a cărei identitate nu a fost dezvăluită deoarece este minoră, a negat la început crima, dar după ce poliția a descoperit trupul neînsufleţit al fetei în locuința sa, și-a recunoscut vinovăția. În pofida vârstei, eleva locuia singură într-o casă, în acelaşi oraş cu familia sa.

O sursă din poliție a declarat pentru AFP că tânăra a mărturisit că a strangulat-o şi a lovit-o pe prietena ei cu un obiect contondent, după care a decapitat-o şi i-a tăiat mâna stângă pentru că "voia să ucidă şi să disece pe cineva ca să vadă ce se întâmplă". 

Cotidianul Yomiuri a dezvăluit că poliţia a descoperit mai multe instrumente la domiciliul tinerei, între care ciocane şi un fierăstrău, ceea ce confirmă ipoteza premeditării: "Am cumpărat totul singură, voiam să ucid pe cineva", ar fi declarat eleva, potrivit aceluiaşi cotidian.

Poliţia a descoperit şi patru mesaje tulburătoare postate pe un forum de Internet, alături, între altele, de fotografii cu o mână însângerată. Aceste imagini au fost postate la aproximativ două ore după ora estimată a decesului victimei.

Ucigaşa, care ar urma să fie supusă unui examen psihiatric, a manifestat deja probleme de comportament cu câţiva ani înainte, potrivit presei locale. Ea nu a ezitat la un moment dat să toarne soluţie dezinfectantă în mâncarea altor două liceene.

"Eram nervoasă pentru că mă dispreţuiau, râdeau de mine în clasă", a declarat ea atunci profesoarei care îi ceruse explicaţii pentru gestul său, continuă Yomiuri Shimbun.

Totodată, adolescenta a disecat unul sau mai multe animale, potrivit altor informaţii apărute în presă.

Potrivit mărturiilor strânse de presa japoneză, tânăra ar fi putut fi tulburată de moartea mamei sale anul trecut, din cauza cancerului, şi căsătoria tatălui ei, la scurt timp după decesul acesteia.

Cele mai citite

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă