13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialMesaje şocante pe Facebook ale unei consiliere din Primăria Capitalei

Mesaje şocante pe Facebook ale unei consiliere din Primăria Capitalei

Simona Creţu, o tânără aleasă în funcţia de consilier general al Primăriei Capitalei, şochează din nou cu mesajele postate pe pagina sa de Facebook.

"Odată, sorin mi-a zis să caut o comoară în munţii buzăului pe la colţi…pt că el are detector de comori…şi am mers cu ghida de la colţi în munţi la crucea Agatonului…şi pe cruce era ca o hartă din trei însemne spre comoară…şi ghida a spus că o parte din comoară a fost descoperită dar avea mai multe veşminte din aur …ţesături …carpete…haine…etc…care încă mai erau..dar erau cumva blestemate…şi atunci eu ca să le găsesc şi ca să vorbesc cu spiritul agatonului am facut aşa…era seară. m-am aşezat în pat şi am spus o rugăciune şi l-am rugat pe agathon să mă ajute să găsesc comoara…şi că o să o duc la muzeul din buzău pentru ca lumea să îi duc faima mai depate tot lui, boierului agaton. şi apoi m-am ridicat şi am dat drumul la radio…am căutat o frecvenţă…şi era muzică…death…adică eu chemam un spirit din morţi şi îmi dă muzică death…şi apoi prima melodie a fost metallica…enter sadman…if i pray before i sleep (adică asta mi se întampla mie şi fac cu inima, atrag f tare, şi când zic eu ceva frecvent se întâmplă că zice şi cel de la radio/tv).apoi a fost melodia eye of a tiger…în care ideea era că e the last survivor…pt că în melodii nu e toată melodia..ci doar o frază…legată de povestea ta…is aşa era şi boierul agaton..era ultimul supravieţuitor într-o luptă de pe la 1848…trebuie să faci şi o cercetare înainte…ca să te prinzi cu cine stai de vorbă….şi a fost şi balada lui phoenix cu andri popa cel voinic…iar la tv a apărut melodia de mai jos…DEAD OR ALIVE… ama rămas cu gura căscată…adică tu l-ai chemat din morţi şi îţi apare formaţia dead or alive…şi daca vedeţi în melodie…este îmbracat atipic, pare un chimonou…dar aduce a haine de boier…şi e şi un stroboscop la început care străluceşte şi te duce cu gândul la o comoară…şi pânzele care strălucesc….sunt exact ca pânzele cu fir de aur din comoara agatonului…şi de câte ori le explicam oamenilor, apărea această melodie cu dead or alive…adică eu aşa chemam spiritul agathonului…comoara nu am mai căutat-o".

Într-un alt mesaj, Simona Creţu mărturiseşte: "ca să obţii rezultate în ceea ce scrii pe hârtie…dansezi un dans în care tu mereu îi creezi imposibilitatea iubitului tău să vină la tine…ce scriam imediat vedeam la televizor, mai întâi îmi dădeau informaţii pe ce scriam…şi apoi urmau arestări..dar era un dans incontinuu…cum mă opream…cum se opreau şi ei. mi-am zis. mai vroiam să rezolv şi cu austriacul cu pădurile scweinghopfer şi ilie sarbu…şi mi-am zis nu ştiu dacă o să supravieţuiesc…dar trebuie să mai stau şi să o rezolv şi pe asta…adică eu tot vroiam să renunţ…dar mai aparea înca ceva şi iar ceva de rezolvat…şi in castle in the snow spune exact ce mi-am spus eu i don't know if i'll get through…but i got to stay…stay…stay".

Simona Creţu spune despre ea că s-a născut în Republica Centrafricană, nu prea se uită la tv, este fan Michael Jackson şi Madonna. Ea se declară preocupată de protecţia mediului, dar mai are şi alte interese precum: "comunicarea, prietenii, familia, sănătatea". 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă