22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialMircea Băsescu: Nu l-am sunat pe Traian de când am fost arestat...

Mircea Băsescu: Nu l-am sunat pe Traian de când am fost arestat şi nici el nu a luat legătura cu mine

Mircea Băsescu susține că nu a vorbit cu fratele său, Traian Băsescu, sau cu familia prezidențială de când este în arest. Fratele președinteleui a mai spus că pe Bercea Mondial l-a cunoscut prin intermediul lui Marian Căpățână, iar condițiile din Arestul Poliției Capitalei sunt decente. 

„Nu l-am sunat pe Traian Băsescu de când am fost arestat şi nici acesta nu a luat legătura cu mine. Nici familia preşedintelui nu a luat legătura cu familia mea în toată această perioadă”, a povestit pentru B1 TV şi cum l-a cunoscut pe celebrul interlop oltean, care l-a trimis după gratii.

„Pe Sandu Anghel şi familia sa i-a cunoscut prin intermediul lui Marian Căpăţână, iar la finalul discuţiei Sandu Anghel mi-a propus să-i botez o nepoată. Întotdeauna i-am tratat pe membrii familiei Anghel ca pe nişte rude, ca pe nişte prieteni, sunt finii mei”, a mai spus fratele președintelui. 

Cu privire la condiţiile din Arestul Central al Poliţiei Capitalei, Mircea Băsescu spune că acestea sunt decente și că nu ar trebui ca arestații să emită pretenții de lux, atât timp cât nu există bani pentru salariile profesorilor, de exemplu. 

Mircea Băsescu a fost arestat preventiv în 20 iunie sub acuzaţia de trafic de influenţă. El este acuzat că ar fi primit de la familia lui Bercea Mondial 250.000 de euro, pentru a-l ajuta pe interlop să scape de dosarele penale in care era judecat. 

În mai puţin de o lună de la arestare, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe fratele preşedintelui. Avocații săi vor depune, miercuri, la Tribunalul Constanţa, o cerere de înlocuire a arestului preventiv cu arest la domiciliu sau control judiciar.

Cele mai citite

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Back home. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, înapoi la Masterchef, emisiune difuzată de PRO TV

Vuiește întregul internet! După scandalul de la Antena 1, când cei trei chefi au anunțat trustul cu câteva săptămâni înainte de începerea filmărilor că...
Ultima oră
Pe aceeași temă