7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialO nouă extragere din Loteria bonurilor fiscale. Când va avea loc

O nouă extragere din Loteria bonurilor fiscale. Când va avea loc

O nouă extragere pentru Loteria bonurilor fiscale va fi organizată pentru bonurile emise în perioada 1-31 octombrie 2015, informează Mediafax.

Loteria va fi organizată duminică, 22 noiembrie, de la ora 17, în studioul TV al Loteriei Române, iar dacă vor fi mai mult de 100 de câştigători va avea loc o nouă extragere ulterior.

Fondul de premiere rămâne de un milion de lei, care se va împărţi la maxim 100 de câştigători.

În prima etapă a extragerii de duminică va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare, iar în a doua vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. “Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...
Ultima oră
Pe aceeași temă