10 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialOana Niculescu Mizil l-a aşteptat pe Băsescu îmbrăcată în zeghe, la Parlament

Oana Niculescu Mizil l-a aşteptat pe Băsescu îmbrăcată în zeghe, la Parlament

Deputatul PSD, Oana Niculescu Mizil, l-a aşteptat, marţi, în faţa Camerei Deputaţilor pe şeful statului, Traian Băsescu, îmbrăcată în zeghe, în semn de protest faţă de ‘”rauda de la votul Legii pensiilor”, transmite Agerpres.

 

”Sunt prizonier în propria ţără, sunt prizonier în propriul Parlament. Sunt deputat la primul mandat şi nu am auzit aşa ceva în cei 20 de ani de aşa-zisă democraţie în această ţară. Nu accept ca şase milioane de oameni, şase milioane de români pensionari să fie îngenuncheaţi prin fraudă”, a spus deputatul social-democrat.

Ea a adăugat că vrea să-l întrebe pe şeful statului de ce vrea să îngenuncheze o ţară întreagă şi care este scopul acţiunilor sale în acest sens.

Deputatul a adăugat că costumul de deţinut pe care l-a purtat este unul de la Penitenciarul Jilava.

Şeful statului a remarcat-o pe social-democrată, căreia i-a adresat câteva cuvinte, în glumă, în timp ce trecea pe holurile Palatului Parlamentului.

“Chiar credeţi că era nevoie de acest circ, doamnă?”.

Oana Mizil a mers după Traian Băsescu în sala de plen, replicându-i: “Vreau doar să fiţi un bun român, domnule preşedinte”.

Preşedintele Traian Băsescu se adresează plenului Parlamentului, pe probleme de politică internă, acesta fiind primul mesaj rostit de către şeful statului în plenul reunit al celor două Camere în cel de-al doilea mandat al său.

Cele mai citite

ACAROM: Producția de mașini din România a crescut cu peste 7% la început de an

Producţia naţională de automobile a crescut, în primele trei luni ale acestui an, cu 7,1%, până la 152.912 de unităţi, comparativ cu acelaşi interval...

România are cu ajutorul reactoarelor modulare șansa să devină lider în sectorul nuclear civil european și global

Este nevoie de o viziune calibrată și integrată asupra proiectului reactoarelor modulare de mici dimensiuni în România, care va intra, în perioada următoare, în...

Revolut lansează, în premieră globală, în România, refinanțarea creditelor

Revolut, banca digitală cu 3,5 milioane de clienți retail în România și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat astăzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă