9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialPetrecere cu câţiva prieteni apropiaţi, la locuinţa soţilor Iohannis din municipiul Sibiu

Petrecere cu câţiva prieteni apropiaţi, la locuinţa soţilor Iohannis din municipiul Sibiu

Aproximativ zece perechi de prieteni apropiaţi ai soţilor Carmen şi Klaus Iohannis au ajuns, sâmbătă seară, la locuinţa acestora din municipiul Sibiu pentru a participa la o "mică petrecere”, majoritatea aducând flori şi câte o atenţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse apropiate familiei Iohannis au declarat corespondentului MEDIAFAX că preşedintele ales, Klaus Iohannis, şi soţia sa, Carmen, au invitat, sâmbătă seară, la locuinţa lor din municipiul Sibiu, câteva perechi de prieteni apropiaţi pentru o "mică petrecere”.

Invitaţia a fost făcută pentru ora 19.00, iar înainte de această oră aproximativ zece perechi de persoane cunoscute în Sibiu – medici, oameni de afaceri, politicieni, colaboratori ai lui Klaus Iohannis – au ajuns la casa de pe strada Bâlea din municipiu.

Printre invitaţi se numără preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România, Paul Porr, medicul Radu Urdea, omul de afaceri Werner Keul, şefa Serviciului Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat din Primăria Sibiu, Simona Pop, dar şi Marius Vecerdea, proprietarul Clubului sportiv Pamira din Sibiu, cu care Klaus Iohannis joacă tenis.

Invitaţii au venit fie pe jos, fie aduşi de cineva cu maşina şi aproape toţi aveau în mână câte un buchet de flori şi câte o atenţie.

"Am adus un coş cu produse tradiţionale”, a declarat Marius Vecerdea, care a spus că nu ştie exact ce este în coş pentru că nu l-a pregătit personal.

La rândul său, întrebat de jurnalişti dacă este un motiv de sărbătoare, medicul Radu Urdea a declarat că "este un motiv de bucurie pentru toţi”.

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a ajuns, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la locuinţa sa din municipiul Sibiu.

Cele mai citite

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024

O brigadă de patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, va oficia la Campionatul European de fotbal din Germania, conform anunțului făcut astăzi...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...
Ultima oră
Pe aceeași temă