12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPrietenii șoferului care s-a sinucis pe DN1 ucigând cinci oameni o consideră...

Prietenii șoferului care s-a sinucis pe DN1 ucigând cinci oameni o consideră pe iubia acestuia ”autorul moral al tragediei”

Pe pagina de Facebook deschisă în memoria lui George Dumitru, șoferul care a provocat, sâmbătă seara un accident teribil pe DN1, în Prahova, sunt persoane care o consideră vinovată de accident pe iubita acestuia.  

”De ce nu spuneți cum se numește individa din cauza căruia s-a sinucis George Dumitru ? Ar fi bine să o știe toată lumea, ea este autorul moral al tragediei !!!!!!! Măcar să o știe lumea să se uite luuuuuung după ea, că la noi în țară autorii morali nu sunt pedepsiți, vezi cazul Mădălina Manole, Mălina Olinescu….etc. Spuneți amănunte, cine este, ce hram poartă, cum o cheamă ?!?! Poate mai salvați un alt băiat pe care ea urmează să-l părăsească, să știe lumea cu cine are de a face”, postează o femeie pe pagina de socializare.

Citește și: Procurorii schimbă încadrarea juridică în cazul accidentului cu șase morți de pe DN1, din ”ucidere din culpă” în „omor calificat”

”Povestea lui George Dumitru trebuie spusă !!!! Nu lăsați lumea să-l condamne fără să se știe de fapt ce a determinat această tragedie. Să fie o lecție de viață pentru ceilalți care poate se vor confrunta cu suferințe din dragoste similare. George Dumitru trebuie compătimit și luat aminte cum să procedăm când un prieten este în suferință(sau depresie). Este simplu să-l condamnăm c-a omoarat alte 5 persoane, dar nimeni nu se condamnă pe sine că el a ajuns în această situație ?!?! Prietenii puțeau să sune la 112 dacă telefonul lui era închis sau când a răspuns și nu a vorbit dar se auzea că este în mașină, de ce nu s-a apelat 112 care putea să-l oprească în trafic ?! Părinții sau o rudă apropiată din casă putea să fie atenționată despre mesajul de pe facebook și intenția lui, dar nici un prieten nu a făcut asta !!!!!   Pe acea ELA a contactat-o cineva, spuneți-ne și nouă care este părerea ei ? ”, continuă persoana respectivă. 

Citește și: UPDATE. Accident GRAV pe DN1, în Prahova. Șase morți, între care un copil. Șoferul vinovat de producerea accidentului a vrut să se sinucidă

Pe de altă parte, iubita tânărului se simte vinovată de tragedie, potrivit B1TV

“Durere, durere, imensă durere pentru că nu am putut să fac mai mult să ajut un om care m-a iubit enorm …..până la moarte . Mă rog la Dumnezeu să îl ierte și să aibă grijă de sufletul lui …..iar eu rămân cu o durere veșnică în inimă că șase suflete nevinovate au murit din vina mea”, a transmis tânăra.

Tânărul de 28 de ani, din București, vinovat de provocarea accidentului, a lăsat pe contul său de Facebook un mesaj în care lasă de înțeles că intenționează să își ia viața.

”Aveti grija de voi prieteni, amici, cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-ma, Doamne, pentru ceea ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc”, este mesajul postat de bărbat pe contul său de Facebook, mesaj care însoțește trei fotografii ce reprezintă un colaj de imagini în care apare alături de fosta sa iubită.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă