13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialRazie la complexul Europa: Trei migranți au fost repatriați forțat

Razie la complexul Europa: Trei migranți au fost repatriați forțat

Trei migranți – un pakistanez,un iranian și un turc – au fost repatriați forțat, după ce au fost prinși că stăteau ilegal în România, Îîn urma unei descinderi în complexul Europa, informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Imigrări.

Un pakistanez de 31 de ani, acuzat că a încheiat o căsătorie de conveniență, nu a primit drept de ședere în România. El a rămas în România și după decizia magistraților români, fiind prins și primind o interdicție de a intra în țară timp de un an.

Citește și: VIDEO. Iranian arestat în România pentru trafic de migranți

Un iranian de 65 de ani a intrat în România pe baza unei vize Schengen, obținută în Germania, în scop de tranzit. El a primit un avertisment și decizie de returnare, pentru că a rămas în țară încă două zile.

Cel de-al treilea migrant este un turc de de 43 de ani, care a locuit ilegal în România 20 de zile. A fost amendat cu 400 de lei și a primit decizie de returnare.

Citește și: Suceava: Percheziții la o rețea de traficanți de migranți

În ultimele opt luni ale anului, polițiștii de la Imigrări au prins 454 de cetățeni străini care locuiau ilegal în România. Dintre aceștia, 259 au fost îndepărtați de pe teritoriul țării noastre iar 195 au fost puși în legalitate.

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...
Ultima oră
Pe aceeași temă