13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialSatu Mare: Doi morți și doi răniți, după ce o mașină a...

Satu Mare: Doi morți și doi răniți, după ce o mașină a fost lovită de un tren

Două persoane, între care un copil de 9 ani, au murit, iar alte două au fost grav rănite, joi după-amiază, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren la o trecere de cale ferată din județul Satu Mare, conform Centrului Infotrafic, transmite Mediafax.

Comisarul Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic al Poliției Române a declarat că accidentul a avut loc la o trecere de cale ferată fără bariere din localitatea Nicula din județul Satu Mare, unde un autoturism a fost lovit de un tren care circula între Halmeu și Satu Mare.

În urma accidentului, două persoane, între care un copil de 9 ani, și-au pierdut viața, iar alte două, între care un adolescent de 16 ani, au fost grav rănite. Toate cele patru victime se aflau în autoturism.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs din cauză că femeia aflată la volanul autoturismului nu a respectat indicatoarele de la trecerea de cale ferată, care nu are bariere.

La ora transmiterii acestei știri, traficul feroviar în zona producerii accidentului este blocat, polițiștii estimând că va fi reluat în scurt timp.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...
Ultima oră
Pe aceeași temă