15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialScriitorul Mario Vargas Llosa divorţează pentru mama lui Enrique Iglesias

Scriitorul Mario Vargas Llosa divorţează pentru mama lui Enrique Iglesias

Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa, laureat al premiului Nobel pentru Literatură, i-a trimis, marți, cererea de divorț soției sale, Patricia Llosa, potrivit unor surse citate de agenția EFE, scrie Agerpres. 

Cererea este în curs și a fost prezentată în Spania, deși scriitorul nu vrea să facă nicio declarație în acest sens, au precizat sursele, apropiate lui.

Vargas Llosa, care este implicat într-o relație sentimentală cu Isabel Preysler, susține de câteva luni o serie de cursuri la Universitatea Princeton, din New York.

Scriitorul, în vârstă de 79 de ani, a fost prezent pe 8 noiembrie la New York alături de Preysler la un omagiu care i-a fost adus de Hispanic Society of America pentru contribuția sa la artele și culturile hispanice.

Vargas Llosa și verișoara sa Patricia Llosa au sărbătorit în iulie 50 de ani de căsătorie. Este vorba de a doua căsătorie a scriitorului care anterior a fost căsătorit cu mătușa sa, politiciana Julia Urquidi, între 1955 și 1964.

Scriitorul și văduva fostului ministru socialist Miguel Boyer, care a fost căsătorită anterior cu Julio Iglesias și marchizul Carlos Falcó, se cunoșteau, potrivit propriilor declarații, de peste 20 de ani.

 

Cele mai citite

Elicopterul președintelui iranian Raisi nu a fost încă găsit! Mesajul transmis de ayatollahul Khamenei

Televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, în timp ce echipele de salvatori efectuează căutări în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul prăbușit...

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...
Ultima oră
Pe aceeași temă