10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialTânără în spital, după ce un pasager i-a prins capul în ușa...

Tânără în spital, după ce un pasager i-a prins capul în ușa microbuzului

O tânără de 19 ani a ajuns la spital, joi, după ce un pasager i-a prins capul în uşa unui microbuz, la Bârlad, relatează Mediafax.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de către poliţiştii vasluieni, tânăra era pasager într-un microbuz de persoane care făcea o cursă regulată pe relaţia Alexandru Vlahuţă – Bârlad, iar în momentul în care a vrut să coboare într-o staţie din oraş a fost rănită de uşa mijlocului de transport în comun.

În fapt, şoferul microbuzului a oprit într-o staţie de autobuz, iar o mare parte din călători a început să coboare. Ultimul dintre aceştia, un bărbat de 68 de ani, din localitatea vasluiană Băcani, a tras cu putere uşa laterală a microbuzului pentru a o închide, fără a se mai uita dacă mai coboară cineva. Chiar în acel moment, tânăra de 19 ani a vrut să iasă din microbuz și i-a prins capul în uşa culisantă.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului, în urma apelului la numărul de urgenţă 112, au constatat că tânăra avea un hematom la cap. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul de Urgenţă Bârlad pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.

Transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe a spitalului bârlădean, tânăra a fost evaluată medical, stabilindu-se că a suferit un traumatism cranian prin strivire.

"Pacienta este conştientă, se poate comunica cu ea, starea sa fiind una stabilă. Se vor face noi evaluări medicale, inclusiv la computerul tomograf, pentru a se stabili un diagnostic cât mai complet şi corect”, a precizat directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Gabriela Daniş.

Poliţiştii vasluieni nu au întocmit dosar penal în acest caz întrucât incidentul nu este considerat accident de circulaţie în condiţiile în care microbuzul nu era în mişcare. Singura condiţie ca poliţiştii să desfăşoare o anchetă penală pentru vătămare corporală din culpă este ca tânăra să depună o plângere în acest sens.

Cele mai citite

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă